Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Size yaşadığım bir olayı anlatacağım. Sivasspor alt ligde oynarken, Ankara'daki maçlarını Cebeci Stadyumunda oynardı.Seyircimiz çok olduğundan bizim maçlar hep pahalı olurdu. Yine bir Telekom maçı fakat bu defa maç Macunköy stadyumuna alınmıştı.
Elinde bayrağı ile yaşlı bir amca maça Sivas'tan kalkıp gelmişti. Maç bileti biraz pahalıydı. Amca biletçiye dedi ki , tüh be bu maçı seyredemeden Sivas'a döneceğim. Bende kulak misafiri oldum.Hayırdır amca dedim. Ben bu söylediklerini duyayım diye değil, içindekini döktü. Evladım dedi, ben TCDD 'den Emekli olduğum için Trenle Sivas'tan Ankara'ya ücretsiz geldim. Maçı Cebeci Stadı/Ankara yerine, Macunköy Türk Telekom stadına almışlar.Dolmuş ile buraya geldim, maç bileti pahalı , artık Sivas'a dönerim. Boğazıma bir şeyler düğümlendi, duygulandım, bak amca dedim lütfen şu parayı al ve maçı seyret. Evladım olmaz dedi, kabul edemem. Artık haftaya Sivas'ta maç seyrederim. Zorla para verdim, bilet aldı, benim yanıma geliyordu, amcam dedim nasıl rahat edersen maçı oradan seyret, çocuk gibi sevindi, ALLAH razı olsun evladım dedi. Biz bu amcaların duası, desteği ile Süper Lige gelmiştik.
Yine CEBECİ stadında ki maçlara futbol takımımız Belediye Otobüsü ile gelirdi.
Çocuklar-Gençler Bu takıma sahip çıkın, bu takım ve bu taraftarı çok özel.
Not: Ben bunu o amcanın Sivasspor'a ne kadar bağlı olduğunu, v