Sakaryasporumuz Süper Lige malasef çıkamadı.Bunun tabi bir çok nedeni var.Ben bir Sakaryalı ve Sivas aşığı olarak diyorum ki burda bizden dualarını esirgemeyen DOST,KARDEŞ,MERT ANADOLU İNSANI YİĞİDOLARIN HEPSİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ÇOK SAĞOLUN.
HERŞEYE RAĞMEN
SİVASAKARYA GERİSİ PALAVRA
Sakaryasporumuz Süper Lige malasef çıkamadı.Bunun tabi bir çok nedeni var.Ben bir Sakaryalı ve Sivas aşığı olarak diyorum ki burda bizden dualarını esirgemeyen DOST,KARDEŞ,MERT ANADOLU İNSANI YİĞİDOLARIN HEPSİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ÇOK SAĞOLUN.
HERŞEYE RAĞMEN
SİVASAKARYA GERİSİ PALAVRA
sağlık olsun bi dahaki seneye inşallah sakaryaspor u da süperligde görürüz inşallah...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Medusa'a Teşekkür Ediyor...
fifanın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır bu haritanın üzerinde ülkeler ülkelerin üzerinde de şehirler vardır ve bu ülkelerde şampiyon olan şehirlerin üzerinde bir ışık yanar ve o ışık koskoca türkiyede 81 tane şehri olan türkiyede bir istanbulda birde TRABZONDA yanar kardeşimsin SAKARYA
Bu Konuda trabzonlee'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
fifanın merkez binasında camdan bir dünya haritası vardır bu haritanın üzerinde ülkeler ülkelerin üzerinde de şehirler vardır ve bu ülkelerde şampiyon olan şehirlerin üzerinde bir ışık yanar ve o ışık koskoca türkiyede 81 tane şehri olan türkiyede bir istanbulda birde TRABZONDA yanar kardeşimsin SAKARYA
0 isik söneli 24 sene oldu,mum isigi gibi kimse görmüyor Trabzonlee..!!!!!!! O Isigi Sivasspor yakacak Sivasspor. Bütün Türkiye ve Trabzon aydinlanacak ....
BU DÜNYADA ŞEREFLİCE YAŞAN İKİ BÜYÜK ŞEHİR SİVASAKARYA BİZİM KALBİMİZDELER.SİVASLIYIM DİYEN HERKEZ SAKARYALIYIM DEMELİDİR...!BUNA KATILMAYAN YOKTUR UMARIM...!
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MustafaParlak'a Teşekkür Ediyor...
AÇ DİYECEKSİNİZ KONUYU.YAKIN ZAMANA GELEYİM.SÜPER LİGE ÇIKTIK.SAHAMIZ KAPALIYDI.YENİLEME VE TADİLAT NEDENİ İLE 2-3 MAÇ.İÇ SAHA MAÇLARINI OLİMPİYATTA YAPTIK.SAKARYASPOR'LULAR SAĞIMIZDA SOLUMUZDA.SAKARYASPOR'U İŞTE BU YÜZDEN SEVİYORUZ.DAHADA ÇOK İYİLİKLERİ VARDI.O YÜZDENDE SEVİYORUZ.
gerisi diğer taraftarlarımızdan.vardır bir anısı olan.
sakaryaspor dayanışma formunda.
SÜPERLİG'E GEL VE HİÇ KOPMA SAKARYASPOR.(amin)
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Akıncılar Haber'a Teşekkür Ediyor...