4 EYLÜL takımını kutluyorum,arsin karşısında çok etkili göremedim çok zor kazandı,bunuda urfayla yapılan kupa maçının yorgunluğuna bağlıyorum,gol yememesi ne kadar güçlü takım olduğunu gösterir yolları açıkolsun
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Lige iyi ve iddialı başladık. Tabi yeni bir takım olmanın zorlukları da var.
4 haftada henüz gol yememek güzel bir istatistik. Yusuf Hocayı ve ekibini tebrik ederim. Urfa maçı sonrası lig maçını başarmak kolay değildi.
Lige Eyüpspor da iyi başladı. Firesiz gidiyorlar. Yine birkaç iyi takım daha var. Hedef lider olarak çıkmak olmalı. Şampiyon olan direkt çıkacak. Play-Off işi sakat iş. Tabi o günleri görebilmek önemli. Erkenden paçaları sıvamamak lazım.
Gelelim eleştirilere: Rakip takım maç boyunca savunmayı düşündü. Yenik duruma düşünce bile çok fazla çıkacak güçleri yoktu bence. Ama biz neredeyse çağıracaktık. Daha ligin 4. haftası daha rahat, sakin olmalıyız bana göre. Gereksiz ve çok sayıda kart görmek bu haftada iyi olmadı. İlerleyen zamanlarda çok daha baskılı maçlar olabilir. Gergin olmaya gerek yok bence. Ayrıca öne geçince daha çok kontraatak ile gol düşünmeliydik. Giren oyuncuların katkısı daha fazla olmalı. Umarım eksikleri azaltarak yola devam ederiz. Ayaklar yere bassın. Kupada gruplara kalma ihtimalini zorlayacak mıyız bu hafta göreceğiz. Ama kupa maçları ligi etkilememeli.
4 Eylül Belediyesporu bende takip ediyorum ve galibiyetleri gördükce cok gururlaniyorum gercekten helal olsun
Simdiye kadar gol yememek gercekten büyük is, iyi defans ve iyi kaleci görüyoruzki her zaman puan getirir
Sanliurfayi elediklerini görünce gözlerime inanamadim insallah gruplara kadar giderler cok büyük bir basari
Sonsuz basarilar 4 Eylül..
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Kupada 4 Eylül 1461 Trabzonla eslesdi. İnsallah hamsileri eleriz.Cok enteresan bi mac olacagi kesin.Ama sanliurfayi gecen takimimiz 1461 rahat gecer allah bizleri utandirmasin.Gruplara 2 Temsilciyle devam edersek cok güzel olur.
Bu Konuda kadir00058'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi İstanbul’da yapıldı. Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda yapılan kura çekimine, TFF yönetim kurulu üyeleri ile 3. tura katılma hakkı elde eden 54 kulübün temsilcileri katıldı.
Sivas Dört Eylül Belediyespor, Kura çekiminde Spor Toto 2. lig takımlarından 1461 Trabzon ile deplasmanda eşleşti. Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tur maçları 29 Ekim Çarşamba günü tek maçlı eleme sistemine göre oynanacak.