Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: Sivaslı Sadece Sivassporu Tutmalı!!!
Alt 06.11.2007, 16:32   #11
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Sivaslı Sadece Sivassporu Tutmalı!!!

gardaş yine haklısın) diyecek bir şey yok ama olacak inşallah. ya ben de yeni yeni anladım dedim kendi kendime ya ben nereliyim, ne işim var fenerle menerle...niye yırtıyorum kendimi fener için...salak mıyım ben??(kimse üzerine alınmasın) bırak dedim yaa, dön özüne...olur ya bu valla olur. hele hele sivaslılar bunu gerçekleştirebilir. şimdi birlik olma zamanıdır..gurbetteyiz maçları tvden izliyoruz. gidiyok maç izlemeye kimse yok maçı izleyen halbuki o kadar sivaslı varr, ama onlar istanbullu olmuş artık ne takar sivasımı?? ah ah ah olacak inşallah olacak!!
Alt 06.11.2007, 16:38   #12
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1055 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: Sivaslı Sadece Sivassporu Tutmalı!!!

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin gibi iradesi olmayabilir herkesin her konuda sevgili gardaşım
O yüzden genelleme yaparsak bu konuda zamanlamaya ihtiyaç var.
Tabiki de bir din değildir takım tutmak. Ama bağlayabiliyor insanları kendine. Zaten bu yüzden bu kadar çok sevmiyor muyuz bu oyunu, futbolu

Yıllarca gönül verdiği takımın deplasmanlarına kendi sahasındaki maçlara gitmiş bir insan gayet de bağlanabilir o takıma ve bırakması zor ve zamanla olabilir.

Dediğim gibi herkesin öyle iradesi yok.
Burda önemli olan 3 büyüklere gönül verenlerin zamanla bırakması ve yeni yetişen çocukların da Sivassporlu olması. Bence gelecek için 2. seçenek daha önemli

45 Senedir fanatik beşiktaşlıydım son dört senedir fanatik Sivassporlu oldum beşiktaş şimdi benim hiç umrumda değil varsada yoksada sivasspor insan önce memleket aşkıyla hareket etmelidir atasının dedesinin topraklarının takımını tutmayla öğünmelidir
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2007, 16:40   #13
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1212 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

yerden göğe kadar haklısında alacağın yok...sence değişirmi bu...bence değişmez keşke değişse...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2007, 16:41   #14
tugcin
Acemi Yiğido

yaaa demek ki sadece bende bu irade yokk. çok var çok.. yola devam!!
bravoaltuntas58, tebrik ediyorum sizi..!!!)
Alt 06.11.2007, 16:45   #15
puar
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1212 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
tugcin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaaa demek ki sadece bende bu irade yokk. çok var çok.. yola devam!!
bravoaltuntas58, tebrik ediyorum sizi..!!!)

gardaş açık sçyliyeyeim bende sivassporun nerde haberi varsa ona bakıyorum onceden fanatiği aldımmı direk ilk sayfalara bakar atardım şimdi direkt ortaya bakıyorum ilk sayfaları bile okumaz oldum demekki bizdede değime var...ki
beni tanıyanlar bunu görüyordur
Alt 06.11.2007, 16:54   #16
tugcin
Acemi Yiğido

bak ne güzel puar gardaş..böyle devam edelim. olacak hiç merak etmeyin!! Allahın izniyle bir gün herkes fenerli olacak diyor ya bazıları biz de bir gün her sivaslı sadece sivassporu tutacak diyoruz... yeni sloganımız ama şunu da söleyelim buna da ilk başta başkan otyakmazdan başlamak lazım. o da sanırım fenerliliğinden tamamen kopmuş değil önce o bi kopsun da))
Alt 06.11.2007, 16:58   #17
puar
Usta Yiğido

kardeş yerinde olsam bunları kimseden beklemem herşey kendiliğinden gelir bir kaç arkadasın dediği gibi artık bizden sonraki nesillere takımımızı aşılayarak bu işler olur bunda bizler yaparız neden olmasın.
--->: -->: --->: Sivaslı Sadece Sivassporu Tutmalı
Alt 06.11.2007, 16:59   #18
tugcin
Acemi Yiğido

Standart --->: -->: --->: Sivaslı Sadece Sivassporu Tutmalı

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
45 Senedir fanatik beşiktaşlıydım son dört senedir fanatik Sivassporlu oldum beşiktaş şimdi benim hiç umrumda değil varsada yoksada sivasspor insan önce memleket aşkıyla hareket etmelidir atasının dedesinin topraklarının takımını tutmayla öğünmelidir
bunları duymak ne kadar güzel Allahım!!! Hep bunu bekliyordum özellikle 3 senedir bu sözleri duymak gayreti ve arzusu içerisindeydim. Sana çok şükür Allahım...devamı gelecek, gelmeli..
Size çok teşekkür ederim ve sizi tebrik edrim bütün sivassporlu ve sivaslı hemşerilerimiz adına...saygılar..
Alt 06.11.2007, 17:14   #19
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: Sivaslı Sadece Sivassporu Tutmalı!!!

sivaslı doğduk sivaslı öleceğiz.

sivassporlu doğduk sivassporlu öleceğiz....................
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2007, 18:18   #20
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

topraktan geldik toğrağa gideceğiz sivaslı doğduk sivaslı öleceğiz

Anti-istanbul

tuğçin arkadaşım eminim sen sivas'ta yaşamıyorsun myway'da sivas'ta yaşamıyor son kasımpaşa maçında benim gördüm en az 5-6 tane fenerbaçe formalı adam vardı yemin ederim çıldıracağım.. sen sivas'ta yaşa sivas'lı ol ama sivasspor maçına fner forması ile gel yazıklar olsun onlara yazıklar olsun bizlere ki stadın içinde tepkimizi koyamıyoruz

anti-istanbul demediğimiz sürece sivasspor taraftarından da bir yol olmaz hani diyoruzya taraftarımız suskun bunlar stadyuma sadece eğlenmek ve zanan geçirmek için geliyorlar fener şampiyon olsun gs şampiyon olsun bjk şampiyon olsun veya derbileri kazanan takımların taraftarı sivas'ı inletiyorlar yazıklar olsun böyle sivaslılara yeminle çok hırslanıyoruma ama birisine sivas'ta çok pis patlayacam önce memleketini sorup sonra dalacam sivaslıysa tabi

ve sivas için yine çok utanılacak bir konuyu daha söyleyim sivas'ta fener ve gs lisanslı ürünleri daha çok satılıyor... çok utanç verici bir durum...

sonra istanbul takımlarına küfür eden şehirlere anti-istanbul diyen şehirlere kızıyorsunuz bazı arkadaşlar.. adamlar en iyisini ediyor bu renkleri silmek için tek yol bu !

anti-istanbul
anti-istanbul
anti-istanbul
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla