Alıntı:
legolass Nickli Üyeden Alıntı
bu adam sivasta yapamaz gerçi hiçbir takımda yapamadı.çünkü bunun yapısı sercan batuhan gökhan töre. ben hiç yararlı olacağını düşünmüyorum.elazığdan illa adam alınacaksa serdar gürler ya da köksalı alın. ligde en kötü transferleri birkaç takım ve biz yaptık kimse kusura bakmasın.millet yıldız adaylarını ve yıldızları aldı.biz de eren aydın rengifo apo bu adamlar mı bizi zirveye taşıyacak yapmayın Allah aşkına.tamam burhan iyi oyuncu sayılır cicinho gelmiş 33 yaşına hadi onu da yıldız olduğu için kabul edelim. kimse kendini kandırmasın. Şimdi bazıları çıkacak diyecek galatasaray taraftarı fener taraftarı İT taraftarı. Kimse kendini kandırmasın biz bu yıl en fazla ilk 8i zorlayabilriz.inşallah daha kötüsü olmaz. Murat erdoğan bence tam bir hayal kırıklığı yarattı. şimdi buna da laf söylerler. yok bizim evladımız yok şu yok bu diye ama kimse babasının hayrına durmuyor kulüpte bunu da bilin. Ben bunları Sivasımın yararı için söylüyorum kim istemezki takımımız her yıl avrupada oynasın her yıl zirveyi zorlasın ama görünene köy kılavuz istemez.
|
Serdar Gürler konusunda halisin ama Elazig onu satarsa kümeye süser , okadar degerli oyunuc gelmesini herkes cok istiyor Besiktas Fenerbahce bile bu oyuncuyu istiyordu , tabi gelirse cok iyi olur. Aydin Karabulut kötü oyuncu degil Sivasspor da is yapacak kapasitesi var cok tekniksyen bir oyuncu , özellikle yasadigi sakatliklardan dolayi süsüsler yasamisti ,ama gelirse is yapar-
Ama biraz daha sabredelim , eminim bizim gördüklerimizi ROBERTO CARLOS HOCAMIZ daha iyi görüyordur , diger hazirlik maclarinda hersey belli olacak. Gerci Hazirli kmaci ölcü degil ama kesinlikle transfer yapilacaktir ,ve yapilmasi gerekir.