Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
ben aciklamalari kanal 58 de izledim isteyen rica etsin tekrar izlesin
baskan her ayrintiyi orda acikladi yok sayiyi yok maliyetini yok federasyona yatirilacak pkatki payini
ben bir seyin asli varken yaziya getirlmis olana bakmam saygiyida biliriz emek veren fedakarlik yapana hürmetide
Baskanimiz ADAMdir agzindan söz cikmissada olmustur görürüm baskana sözünde dur demek ya baskani 13 senedir taniyamamis olmaktir.
ayrica sn Kelleci arkadasim bu sene bi iyilik yap o kadar yönetimi falan elestiriyon kongre üyesi ol ilk kongrede yönetime aday ol. vede bir iyilikte bu transfer sezonunda alinacak oyuncularin ucak biletlerini karsila
|
Herkes neyi izlediğimizi ve neleri okuduğumuz gayet iyi biliyor. Kimse öküz altında buzağıda aramıyor..
Demek ki bir şeyin aslı varken burada her olan bitene şahsınız da sanki varmış gibi yorum yapıp, eleştiride bulunmasın.. İnanmadığın bir sitede adama sormazlar mı ne işin var burada diye..
Biz Mecnun Bey'in adamlığına zerre söz söylemiş insanlar değiliz. Biz Mecnun Bey'in transferdeki ( belki onunla da alakalı değildir, içinde olmadığımız için bilemiyoruz..) çekimser davranışlarından ortaya çıkan fiyasko transferlerinden konuşuyoruz..
Hatırlarsanız tüm yerel kanallarla beraber önceki sene devre arası transferleri kapandığında yapmış olduğu röportajında bile kendisi transferlerdeki hatalarını kabul etmişlerdi.. Tekrar aynı hataları yapmayacaklarını ve dersler çıkardıklarını söylemişlerdi..
Durum böyle iken, bizim de keza eleştirilerimizde "transfer özürlü" oluşumuzdan ortaya çıkan sorunların eleştirisel kritiklerini yapmamızdır.
Kulübün yönetilişi, kurumsal bir yapıya kavuşması, herkesin görevinin belli olması gibi örneklerini fazlalaştıracağımız onlarca olumlu icraatlarını görmezden gelmekte nankörlüktür..
Hani demişsiniz ya, kongre üyesi ol, aday ol, başkan sen ol gibi.. Ona gerek yok, şunu iyi bilmelisiniz ki; Sivasspor kimsenin tapulu malı değildir.. Gerçek sahipleri zaten bizleriz.
İnşallah birgün RABBİM nasip ederse, neden olmasın.. Birgün bizde sevdiğimiz gönül verdiğimiz renklerin en güzelini taşıyan camiamıza hizmetkar olmaktan şeref duyarız..
Sizin düz mantığınıza göre yönetimi eleştiren her kim olursa olsun amiyane deyimle "sıkıyorsa başkan" olsun anlamına geliyor ki. Bu mantıkta çok saçma..
Kendini iyi bak güzel kardeşim.. Allah'a emanet ol..