Alıntı:
antik58 Nickli Üyeden Alıntı
Pasolig süper lige özgü birşey mi yoksa ptt liginde de varmı. Eğer ptt de yoksa yeni stat sağlam dolar SİVASSPOR evindeki maçlara ter atmaya çıkar.
|
süperlig ve ptt lige özgü pasolig, bu haliyle 3 4 bin taraftar ortalamasıyla oynanır gibime geliyor,şampiyonluğa oynayacak takım kurulmazsa bu sayı dahada düşer o stad asla 20 bin kişiyi birarada görmez,bir türkiye kupası finali olmazsa fb,bjk,gs ts bursa arasında filan ,pasolig olmasa belki hermaç ortalaması enaz 15 bin kişi olurdu ,hem maddi gelir olur,hemde evsahibi avantajını sonuna kadar kullanmış olurduk,herkes düştüğümüz gibi çıkarız diyorda ben biraz düşününce o kannatte değilim,sivasspor süper lige çıkarken,sivas halkında büyük 1 özlem,ezilmişliğin verdiği pskolojiyle sivassporla varolma isteği,sivassporla yatırımların belki sivasada ulaşacağı beklentisi vardı,monoton bir hayat süren,sosyal yaşamın pekde renkli olmadığı 1 şehirde ,hiçdeğilse 15 günde 1 sosyal bir aktivite yapma özlemi vardı,belediye,işadamları,tüm siyasi partilerin bu konuda ortak hareketleri vardı,ozamanlar sivasın vekilleri birbirlerine düşman gözüyle bakmıyorlardı,belediye başkanı adeta belediyenin tüm imkanlarını seferber etmişti,sivasın otobüs firmaları deplasmanlara beleş otobüs kaldırıyordu ,sivasspor taraftarı alisamiyeni 25 bin kişiyle dolduruyor,dışarda 5 bin kişi kalıyordu,inönü stadını 3o BİN kişiyle dolduruyordu,olimpiyatı ,rüştü saracoğlunu 30 -40 bin kişiyle dolduruyordu,şimdi öyle 1 heyecan göremiyorum,bunedenle paso lig olsada olmasada bu stadın full dolacağını düşünmüyorum[/b]