Alıntı:
celalozdemir Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Kardeşlerim
Ben 1975 Yıllarında sanırım İlkokul 5. sınıftaydım. Mahallemizde oynarken benden 2 yaş falan büyük olan selami isimli bir abi ben maça gideceğim saat geliyor diye oyunu bıraktı
Ben o zamana kadar hiç maça gitmemiştim.sİvasspor o zamanlar kaçıncı ligde idi onu bile bilmiyorum. Ama tek hatırladığım Sivasspor ve Rizespor maçıydı.Selami abi benide götür dedim tamam dedi. Evdekilere sormadan çekip gittik.Mevsim karakışın tam ortaları statyuma kadar gittik baktık bizim gibi küçükler turnikeden geçen büyüklere abi benide araya al benide diyor abilerde bir ufaklığı içeri sokuyordu. selami bu yolu öğretti bizde girdik.
Aman ne soğuk ayaklar buz tutuyor maçı bıraktık zaten az adam var ısınmak için bir ileri bir geri koşuyoruz. yav dedim bu maçta hiç iyi olmuyormuş hayatta bir daha gelmem dedim.Maç bitti ama bende öldüm İyi olan tek şey skordu 2-0 yenmiştik
Kırk yaşına kadar maçlara tövbe ettim ne zamanki sivas parlamaya başladı ikinci ligden bu yana istanbulda olan çoğu maçını karda kışta olsa kaçırmıyorum
İnşallah sivasspor bizi bu zevkten ve heyecandan mahrum etmez
hepinize saygı ve sevgilerimle
|
Celal kardeşim, Ç.Rizespor'u 2-0 yendik diyorsan o maç 1976 yılı Kasım ayı falan gibiydi. İlker'in attığı 2 golle Sivasspor 2-0 galip gelmişti.
Anılar çok güzel. Hele de benim yıllarıma denk gelen olunca daha çok ilgimi çekiyor. Teşekkürler bizimle paylaştığın için.
AYK