Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
Yanlışım varsa düzeltiniz, benim bildiğim kadarıyla hep Sivas-kayseri maçlarındaki gerginliği bitirimek adına ilk eli uzatan sanki olaylarda mağdur olan kayseriymiş de suçlu bizmişiz gibi hep Sivasspor tarafı olmuştur..Ben hiç bir gün bir Kayserili yönetici veya teknik adamın çıkıp da bizden önce bir el uzattığını veya mesaj verdiğini hiç hatırlamıyorum!!!
|
Değerli Yiğido,
O olaylarda kullanılan malzemelerin görüntüleri elimizde mevcuttur. Yalnız defalarca uyarmamıza rağmen gördüğümüz kadarıyla bazen bu sayfada argo kelimeler kullanılıyor. Unutmayalım ki, genç ve merak eden Yiğidolara açılmıştır bu sayfa. Tabii ki bilmeyenlerde yararlanacak. O yüzden bilgi alına bilmesi için biraz daha dikkat etmemiz lazım. Bu tür yorumları gördükçe bu davayı anlatamayız. Dediklerinin hepsi karşılıklı olmuştur. Her iki kulüp yönlendirici açıklamalar yapmıştır. Sizin mesajınıza cevap veriyorum anlaşılabilir. Genel olarak belirteyim dedim ve yorumunuz ve gelecek butür yorumlar bizlere yön verecektir. Bir üst sayfalara bakacak olursanız yorumlarınızda belirttiğiniz durumlar biraz açıklanmıştır ve devamı gelecektir.
---
Kullanılan malzemeleri göstermemiz için Teşekkürler tuşuna basmanız yeterlidir. Ama küfür ve hakaret duyarsak sayfayı kilitletmek zorunda kalacağız. Amacımız bilgileri paylaşmak. Ayrıca şuna emin olunmalı ki Kayserispor ve rakip taraftarlar bu konularımızı öğretici bir konu diye desteklemektedirler. Bunlar ufak haberler. Bu sayfa ileride ki her derbi maçta aktif olacak diye düşünüyorum. Araya da böyle güzel haberler sıkıştıracağız geçmişlerden tabiiki. İyi forumlar.
Biraz ara veriyoruz forum kirliliği olmasın diye. Sonra çok ilginç fotolarla devam edeceğiz. Yorumlarınıza bu sayfada devam edebilir, sizleri haftaya oynanacak Gençlerbirliği maçımızın yorum sayfasına bekleriz.
Gençlerbirliği-Sivasspor
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35100
Belirtilen konu için Teşekkür tuşuna basmayı unutmayalım.