06.02.2016, 00:36
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Hepimizin utanacağı bir mağlubiyet aldık
Nasılki orhan gülleye,hakana hiç kızmadımsa,okan buruğuda kızmıyorum,benim kızdığım hoca diye okanı bu takıma getirenleredir,takımını küme düşürmüş,o takımınTARAFTARININ beduualar ettiği oyuncuları kurtarıcı diye takıma dolduran zihniyetedir kızgınlığım,hasan kabzeyi kurtarıcı gören,35 lik i öztürkle sezonu bitirmek isteyen zihniyetedir kızgınlığım,ormanı geçene kadar ayıya dayı demeyen ,çok ihtiyacımız olduğu halde ümiti afetmeyenleredir,batuhan gibi ahlak yoksulu birine bel bağlayıp takımı forvetsiz oynatıp %80 küme düşürenleredir ,sivasspor tarihinde böyle rezil bir maç yoktur ,skora takılmıyorum ben,fb de 4 yedi futbolda bunlar var ,olacakta,ortada futbol adına olumlu 1 tek şey yoktu be,koca 90 dakikada rakip kaleye çektiğimiz şut yok şut ,utanmaya gerek yok ,eğer yarın sabah istifa etmezsen ozaman utan ,yaw nekadar pişkin bir halkız biz,elin japonu,izmit körfezinde köprüden halat koptu diye,sorumlu benim diye intihar ediyor,bir japon bakan hakkında kesinleşmemiş bir suç iddası oldu diye adam hüngür hüngür ağlayıp görevini bırakıyor,başka bir ülkede 2 tana zibidi kavga edip birbirini bıçaklıyor, başbakanı ,emniyet müdürü filan komple istifa ediyor biz nasıl bu kavgayı engel olamadık diye,ROMANYADA yangın çıktı diye hükümet komple istifa ediyor ,adam gelmiş sivassporda 11 maçta 2 galibiyet almış ,takım ivme kazanamamış,daha halaa lagada lugaaa yapıyor ,ayıp yaw olmadı ,yapamadın çek git artık daha ne sümsünüyon be adam, git herkes başının çaresine baksın İSTİFA ET!
|
|
|