Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor'da rota gençler
Alt 06.01.2014, 19:12   #11
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor'da rota gençler

Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Forvete Necati Ateş takviyesi olsa fena olmaz aslında, Şuan alınabilecek yerli forvet bulmak zor. Piech kalsa idi eminim Rafik ve Utaka'dan daha faydalı olurdu.
Zor mu
Mesele bu isi bilmek kardesim.
Brezilya denen birsey var haritada ve ordada brezilya logi var.
Bu brezilya ligi orda suan bitti.
Sen sivasspor olarak bi git bak oraya forvet varmi yokmu.
Eminim 1000 tane vardir.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2014, 19:28   #12
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 486 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
UltraYigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zor mu
Mesele bu isi bilmek kardesim.
Brezilya denen birsey var haritada ve ordada brezilya logi var.
Bu brezilya ligi orda suan bitti.
Sen sivasspor olarak bi git bak oraya forvet varmi yokmu.
Eminim 1000 tane vardir.
Bizde biliyoruz Güney Amerika Liglerini, ilk defa sen keşfetmedin bunu merak etme. malum ortada bir yabancı kısıtlaması mevcut, seneye kontenjan daha da düşürelecek, o yüzden yerli transferlerden yana tercih kullanmak daha makul.
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2014, 19:51   #13
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizde biliyoruz Güney Amerika Liglerini, ilk defa sen keşfetmedin bunu merak etme. malum ortada bir yabancı kısıtlaması mevcut, seneye kontenjan daha da düşürelecek, o yüzden yerli transferlerden yana tercih kullanmak daha makul.
Kardesm kontenjan diyorsunda rengifo gitti onun yerine diyorum.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2014, 19:52   #14
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1442 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Siyasette ve Sporda dün yoktur bugün vardır. Dün forvete ihtiyacımız olmaz bugün olur. Verim alamazsınız, futbolcu ile ters düşersiniz, sakatlık olur herşey olabilir. Ayrıca Futbolda transferde bitmez veda da... Sayın Murat Erdoğan daha dün demişti, forvete ihtiyacımız yok. Hiçbir futbolcuyu gönderme gibi bir durumumuz olamaz. Ama şimdi şu görünüyor ki takımın hem forvete hemde kaliteli alternatife ihtiyacı. Şu anda futbolun bugününü yaşıyoruz. Gün doğmadan neler doğar...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2014, 00:34   #15
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Baskanin karlosun yönetimin yorumcu yigidolari yorumsuz taraftarlari vede takimda neler eksik neler yanlis gidiyor bunlari iyi okuduklarindan anladiklaridan eminim ona görede sabrederek bekleyip görmek lagzim derim
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2014, 00:41   #16
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Biraz daha aciklik getirelim simdi su anda sivassporda oynayan ve verimli futboluyla göz dolduran 3 yerli 3 yabanci oyunculara hizina yetenegine kapesitesine uyum saglayabilecek oyuncularin pesindeler buda biraz zaman isi bekleyip görmek gerek
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2014, 08:13   #17
BSMM 1964
Yiğido

BSMM 1964 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 BSMM 1964 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kardeşim gördük önceki seneler gençlere yöneldiğiğnizi aldınız gençleri oynatamadınız verdiniz Fethiyeye,Manisaya ,Samsuna,Adanaya v.s genç diyorsunuz alın Salih Uçanı, Muhammet Demiri yok bunlar pahalı futbolcular ucuz 6-7 tane alıp zarar edeceğinize iki tane al karlı çık olurmu biz paraları boşa harcamayacağız diye bizleri kandırıyorsunuz. 6-7 tane boş transfer yapacağınıza 3-4tane nokta transfer yapın bizlerde daha güzel bir maç izleyelim..EN BÜYÜK SİVAS..
BSMM 1964 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BSMM 1964'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.01.2014, 10:56   #18
muspol58
Tecrübeli Yiğido

muspol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 232 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 muspol58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

en büyük transferimiz kamil olur onu kazana bilirsek eger
Alt 07.01.2014, 14:41   #19
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ayrıca Sivassspor'un da geçtiğimiz yaz Hajrovic için İsviçre kulübüyle görüştüğü öğrenildi.

"SİVASSPOR'A ÖNERMİŞTİM"

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Ali Güneş, Galatasaray'ın yeni transferi İzet Hajrovic'i takip ettiğini belirterek, "Altı ay önce Sivasspor'un Sportif direktörü Murat Erdoğan'a Hajrovic'i söyledim. Çok iyi bir kanat oyuncusu olduğunu söyledim. Ayrıca Grasshopper'ın çok iyi teklif gelmesi durumunda oyuncuyu satabileceğini söyleşmiştim. Önceki gün de şaka olsun diye bu futbolcuyu kaçırdın diye mesaj attım. Galatasaray için çok iyi bir transfer" dedi.

STİLİ BALIC'E BENZİYOR. ÇOK HIZLI VE HARİKA FRİKİK ATIŞLARI VAR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Güneş, "Çok iyi bir transfer. Ben stilini Elvir Balic'e benzetiyorum. Çok iyi bir kanat oyuncusu. Çok iyi frikikleri ve şutları var. Çok da çabuk bir futbolcu. Galatasaray'ın doğru bir transfer yaptığını söyleyebilirim. Ben bu transferi duyduğumda şaşırdım. 6 ay önce Sivasspor'a, Murat Erdoğan'a önermiştim" ifadelerini kullandı.

NAPOLI VE LAZIO TALİP OLDU FİYATI ARTTI; 3-5 MİLYON EURO ARASI

Ali Güneş, "Hajrovic'in sezon başı bedeli 3 milyondu. Ama İtalya'dan Napoli ve Lazio oyuncuya talip oldu ve fiyatı birden arttı. 5 milyon Euro'ya yükseldi. 3-5 milyon arasında bir fiyatı olmalı. 3 milyon Euro'ya alınabileceğini düşünüyorum" dedi.

2014 BREZİLYA DÜNYA KUPASI'NDA DEĞERİNİ İKİYE KATLAYABİLİR

Bosna Hersek Milli Takımı'nda Dünya Kupası'nda iyi bir performans göstermesi durumunda, Hajrovic'in değerini ikiye katlayabileceğini belirten Ali Güneş, "Bence Galatasaray'da başarılı olabilecek ve doğrudan oynayabilecek oyuncu. Dünya Kupası'nda oynayacak olması da büyük şans" ifadelerini kullandı .

MURAT ERDOĞAN: "GRASSHOPPER'LA KONUŞTUM; 2 MİLYON EURO İSTEDİLER. ÇOK İYİ BİR OYUNCU"

Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan ise "Ali Güneş bana sezon başında Hajrovic'ten bahsetti. Bir araştırma yaptım. Çok olumlu bir feedback aldık. Bir girişim yapmak istedik; ama istenilen rakam çok yüksekti. Bizim bütçemiz ise belli. Bizim için gerçek dışı bir transfer olarak gözüküyordu. Maddi koşulları bakımından. Ama müthiş yetenekli bir oyuncu. Bizim bütçemizi çok aşan bir rakam verdiler.

Bire bir İsveç kulübü yetkilileriyle görüştüm. 2 milyon Euro demişlerdi, altı ay önce. Biz ise free oyuncu arıyorduk. O yüzden bizim için hayal bir transfer oldu. Büyük takımda oynamak baskıyı kaldırmak demektir. Ben Hajrovic gibi kaliteli bir oyuncunun bu baskıyı kaldıracağını ve Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Radyospor
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda legolass'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.01.2014, 15:29   #20
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

genç oyuncu alacağız diyorlar sanki aldıkları genç oyuncuları kadroya alıp oynatıyorlarmış da kimi kandırıyorsunuz kandırıkcılar sizi hani ahmet aras hani abdulkadir hani timur hani ibrahim sürgülü nerdeler rıza geçen yıl 36 maç göstermelik olarak kadroda tutup 1 maç dahi şans vermediği kaan nerede yaptığınız uygulamalar ortada iken hakanı bile dürüst oynatmadınız ondan sonrada biz genç oyuncu alıpta oynatacagız diyorsunuz pışşık kimi kandırıyorsunuz!!!!!!!
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gençler, rota, sivassporda