Cevap: GELİP BU SİTEDE AHKAM KESEN SÖZDE SİVASSPOR
Ahkam kesmek biraz abartı olmuş, seyirci ile taraftarı birbirinden ayırmak gerek.satdı ful dolduran seyirci yerine yarıya kadar dolduran taraftar seyirciden daha çok takımına destek çıkar bu gerçek olanı, gerçek olmayanı ise bu forumda yorum yapan her türden kişi için bu tür ibarelerde bulunmak biraz acımasızca olmuş.kimseyi ne bu foruma üye olması için ne de maça gitmesi için zorlayamaz hiç kimse, bu gönül işidir.sivas dışında ya da içinde ikamet edip te forumda kayıtlı olupda buradaki yorumları okuyarak takımından haberdar olanlar var, şimdi bu insanlar yorumlarla ahkam mı kemsiş oluyor?birlik olunması gerek, maça gelen gelmeyen herkesin ilk önce sivassporu sevmesi gerek, seven adam herşeyi yapar ama bugun ama yarın, tıpkı takımın şimdiki olumsuz durumunun düzelmesi için sabretmekten yapabilecek bir şey olmadığı gibi.benim gibi sivasdaki tüm maçalarda tribüne giderek naçizane destek olmaya çalışıyoruz. bizim gibi olmayıp sadece tirbünlere gelip yanındaki ile sohbete dalanlar, takım oyuncularına ya da hakeme sinkaflı küfür eden edepten hayadan noksan insan nüsvettlerine karşı tribünde kendi içimizden olacak olumlu bir tepki ile bunları normale çevirerek birliği sağlamak en azından şu anki ahkam kesme başlıklı yazıdan daha etkili olacağını düşünmekteyim.burada düşüncelerimi dile getirdim, unutulmasın ahkam kesmedim hiçbir kişi ya da kuruma....