Alıntı:
Hedef58 Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne rezillik kardeşim burası dağ başımı sana verilen yetkiler belli bunun dışına niye çıkıyorsun gerçi güvenlik napsın görevini yapamıyorki.
Sivas kalesine güvenlik koyarlar elinde sopa milleti kovalar stada güvenlik koyarlar ellerinden ne geliyorsa yaparlarki taraftar soğusun maça gelmesin diye.burası dağ başımı kardeşim.
bayrak direğinin gazetenin girişinde ne sakınca var anlamış değilim milleti bu ve benzeri sıkınlılarla maçtan soğutuyorlar sonrada taraftar maça niye gelmiyor diyorlar.niye gelsinki adamın burnundan getiriyorlarsa adamda şevk ve iştah kalırmı kalmaz...ey yönetim bu ve benzeri sıkıntılara kulak ver çözüm üretki yiğidolardanda destek isterken yüzün olsun.
Bir Abdullah yiğitle olacak iş değil ey Sivas basını bu sıkıntıları toplu bir şekilde dile getirinki sesinizi duyan olsun çözüm üreten olsun..
|
Vay ağızını seveyim hemşerim,bende ilave yapayım
1- Kesinlikle yönetim bu konuda pasif kalıyor
2- Sivas kanallarında bu tür konuların üzerine fazla gidilmiyor,hatta ( SRT'de Kemal beyin yaptığı gibi) anrcak kendi reklamlarını anlatıyor,geçen hafta Fener stadında nasıl fotoğraf çektiğini bize anlattı. Bir kaç işini yapan gazeteci abileri tenzih edriyorum, bizim bu Sivas basınından bir bok olmaz,ancak yalakalık yapmayı iyi bilirler.
Sahipsiz olursan işte böyle burnundan getirirler