walla ben bıraktım fener maçında 20 tl verip 65.dakikada staddan boynu bükük ayrılmak nedir bir çok arkadaşımız bilir
ben tarftar olarak üzerime düşeni yaptım ne yaptım
-maç gittim bilet aldım
-her sezon ( süper lige çıktığından beri ) formaları aldım
-sivas soğuk memleket atkımı şapkamı aldım
ben taraftar olarak üzerime düşeni yaptım yaa yönetim yaptımı bunu ben bilemiyorum
fener sevgisine bu takımı ezdiren
fenere moral olsun diye antreman maçına çıkartan kendi moralsiz takımını , şehrini ezdiren bu ZİHNİYET VARKEN artık ben yokum
zaten bu takım şuan ligin en kötü futbol oynayan takımı kimseler kusura bakmasın ama denizli kesin düştü gibi ama iyi futbol oynuyor sivas onun üstünde ve onlarla adeta 17. sıra için savaşıyor
ANLATMAK İSTEDİĞİM KENDİ TAKIMINI EZDİREN MORALİNİ SIFIRA İNDİREN
TAKIMINA VE ŞEHRİNE SAHİP ÇIKMASI GEREKEN YÖNETİMİN TAKIMI EZDİRMESİ
BENİ BEZDİRDİ
şunu unutmamak gerekirkikendi malına sahip çıkmayanın malını kurtlar kapar
süper lige bakınca düşmesine kesin gözüyle bakılan takım sivasspor ve denizlispordur
diğer takımlara ben ihtimal vermiyorum şöyleki
ankaragücünü melih gökçek korur kollar
kasımpaşayı tayyip erdoğan
manisayı bülent arınç
diyarbakırı ise devlet koruyup kollayınca bizim
SİZ KENDİ ŞEHRİNİZİ KENDİ TAKIMINIZI KORUYUP KOLLAMAZSANIZ SİZİ BAŞKALRAI KOLLAMAZ BUKADAR EMEKLE GELİNİLEN BU NOKTADAN SONRA SİVASSPOR LİGDEN DÜŞERSE BİR 50 YIL DAHA SÜPER LİGE ÇIKMAYI BEKLER
100. YILDAKİ HEDEFİMİZ İSE BANK ASYADAN SÜPER LİGE ÇIKMAK OLUR
maratonda üstelik 10 yerine 20 tlydi ama gidenlerin burnundan geldiğine eminim benim geldi hoş denizli maçınada gidecem kızarız eleştiririz ama varımız yoğumuz bi sivassporumuz var bunun farkında olamayanlar utansın!
TEBRİKLER TARAFTARLIK BÖYLE OLUR BİZDE İSTANBULDAN DENİZLİ MAÇINA GİDECEĞİZ YOL ŞARTLARI ELVERİRSE
BEN BURDAN TARAFATRLARIMIZA SESLENİYORUM BENCE ARTIK GİTMEY,N MAÇLARA BÖYLE KIZ GİBİ OYNAYAN BECERİKSİZ İKİ PAS YAPAMAYAN ŞUT ÇEKEMEYEN Bİ TAKIMIM İÇİNMİ PARA VERECEM O KADAR BE