Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647
|
Cevap: Tarihi Gün...
Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Aynen...
Statüde belirtilen açıklama..
"2 takımdan biri Spor Toto 3.Lig’e yükselir diğer takım küme düşerse, o ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar doğrudan BAL’a yükselir."
O nedenle; Yıldızeli ve Emniyetspor doğrudan, Sivas'ımızın BAL'daki yeni temsilcileri olacak...
Ö N E M L İ N O T : Ben kişisel olarak Zara'ya gideceğim ama Zara'dan tek endişem Zara'daki Kraathanelerdir. Tevafuk oluyor, Sivassporumun 24.11.2014 tarihinde yaptığı sezonun ilk yarısındaki Balıkesir deplasman müsabakası olduğu gün görevim gereği Zara'da idim, nereye gidip TV'den Sivasspor müsabakasını izlemek istiyorum dedimse hemen hepsinden aldığım cevap "İT maçı varken Sivasspor izlemezler beyefendi bizde mecburen onların dediği maçı açarız" oldu. Çok üzülmüştüm umarım bu kez aynı şeyi duymam..
|
ABİ yolun açık olsun ,umarım hem sivassporu izlersiniz,hemde zarasporu desteklersiniz,zaralı değerli hemşerilerimi incitmek üzmek istememde,zarada sivasspor yerine diğer it takımlarının maçlarının izlenmesi ,koca ilçede sivasspor maçını açacak delikanlı bir kıraathane ,cafe yoksa ,bu şehir için utanç verici,burda hepimiz ,kimimiz avrupadan ,kimimiz ankara ,istanbuldan,ve diğer şehirlerden,belki ömrümüzde zarayı hiç görmediğimiz halde, zarasporun 3.lige çıkması için adeta kendimizi paralıyoruz da ,zaralılar her platformda ,zarayı sivasdan üstün tutuyor,bir günde gecede ,zaraspor forması 100 milyara alıcı bulurken,sivasspor forması yerlerde sürünürken bu sivassporu kuran , hüseyin yıldırım sahip çıkıyor,sivas-fb maçında fb liler arasına zaraspor atkısıyla ,formasıyla girip sivasa küfrediyor 3 5 athırsızını tüm zaraya maletmesekde ,bunu diğer ilçelerimizde yapıyor belki,geçmişte divriğispor deneyimi oldu,pisipisine düştüler sivasspor yönetiminin maddi manevi destek tekliflerini bu ilçenin sözde sahipliğini yapan bölücü derneklerin baskısıyla geri çevirdiler,şimdi boşuboşuna sivas amatör ligini işgal ediyor,belki divriğide sivassporun rengini bilmeyen ,ömründe sivasspor maçına gitmemiş binlerce insan var,ben zarasporun gelecek hafta 3.lige çıkacağına yürekten inanıyorum,eğer bu zaralılarda ,divriğililer gibi davranacaksa,zaraspor 3.lige çıktığında sivassporu 2.plana atacaklarsa,hatta onları hiç ilgilendirmeyecekse,sivasspora alt yapı gibi değilde ,sivasspora rakip olmak için çabalıyacaksa ,varsın çıkmasın 3.lige ,bu tereddütlerimi belirttikten sonra gelecek hafta 3.lige çıkmalaRINI ve zarada hiçdeğilse sivasspor maçlarını yayınlıyacak 1 cafe olmasını bekliyor ve umuyorum ,bu yoğun maç trafiğindede size kolay gelsin diliyorum
|