Cevap: Sizce Kim Düşer ?
LİGDEN 3 Takım düştüğü için seçenekler 1 takım olmamalıydı ,olasılık hesabına göre ,matematiksel olarak olarak hangi takım potadaysa hepside seçeneklerin içinde olmalıydı,ben sezon başından beri sivassporun son 10 takımdan iyi olduğunu düşünüyordum ,yine öyle düşünüyorum,ama seçenekler içinde kasımpaşa ve sivassporda olmalıydı,bu lig öyle birligki avrupa hayalleri olan takımlar biranda kendini 2.ligde buluyor,şahsi kanaatim hem kadro kalitesi ,hemde oynadığı futbola göre BALIKESİRSPORUN ilk yolcu olacağını, kalan maçlardan 20 puan alsa bile yetmeyeceğini,kendi sahasında galibiyete hasret kalan RİZESPORUN exra siyasi ve mhk müdehalesiyle kurtarılmazsa 2.yolcu takım olacağını,3.takımında yetersiz hocası ve kadrosuyla KARABÜKSPOR un olacağını tahmin ediyorum,üstteki takımların şansı ,alttaki takımların seri galibiyeti bırakın, normal galibiyet bile alamamasıdır, böyle bir durumda erciyes,akhisar,gençler,eskişe hir takımlarıda zor durumda kalabilir ,özellikle kasımpaşa ve gençlerde çok büyük futbol düşüşü var,iyi kadrosuna rağmen erciyes, yanlış hoca tercihiyle sezon sonuna kadar korkuyu ensesinde hisseder hattadüşer,13 haftadan beri tesadüfen attıkları 1 golle galip gelen akhisarda ,inanılmaz bir düşüş gösteren gençlerde ,alttaki tüm takımlar yukarı doğru atak yaparsa kasımpaşada sıkıntı yaşayabilir,bu tAkımlara gerek kadro kalitesi,gerek yakaladığı hava itibariyle ,matematiksel olarak işin içinde olsada sivassporumuzu işin içine sokmuyorum ,uzun lafın kısası benim düşme adaylarım balıkesir,rize,karabük
|