sergeni belli ki futbolcular sevmiyor.takımda ruh yok.ve eğer takımda bir aksili varsa bunu zor düzeltirsin.yenilenmeye ihtiyacımız var.sergen geçen sene sadece kupada başaralıydı bu sezon onun da içine etti.ligde bir başarısı olduğunu düşünmüyorum.sadece 2 basamak çıkardı bizi.o da 1 maç karabük sayesinde.yani sergenin öyle ağımşağım bir teknik direktörlük başarısı yok.taraftarların yüzde 90u BÜLENT UYGUNu istiyor.yöneticilerin de bi bildiği vardır.bence k.paşa maçından da galibiyet alamazsak sergenle yollar ayrılmalı.
Sergen hoca değiştirilecekse, Sergen hocayı aratacak bir isim değil, istıkrarlı, işini severek yapan, ahlakı düzğün, oyuncularla iyi iletişim kuran bir hoca seçilmeli, çünkü sık hoca değişikliği iyi değil.
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bülent uygun u sampiyonluk kaçırdığımız ve sonrasında cıkan süreçten dolayı sevmiyorum ama suan oyle bir durumdayız ki büyük bir içtenlikle ve o gunler aklıma geldikçe kesinlikle GELMELİ diyorum HEMDE HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN
Sivassporu sivasspor yapan hic kuskusuz bulent uygundur,gelsin takimin basina yuruyeceksek bulentle yuruyelim duseceksek eger bulentle duselim her sene fusme potasinda oynamaktansa bence en iy karar olur, sergen geldigi gunden beri takima zerre kadar isinamadim!!
düşeceksek de bülent başganla düşelim.gerisini siz anlayın artık.bu yorumumu da kaydedin eğer gelirse düşşek bile hocaya bir kötü laf söylersem siteye daha girmem.
Bülent Uygun bize ilk kez şampiyonluk mücadelesi verdirdi.. avrupa'ya da götürdü sağolsun.. ama sonrasındaki dönemde ne bizimle ne çalıştırdığı diğer takımlarla düşme hattından çıkamadı.. bana güven vermiyor açıkcası. Ersun hoca'yı ikna etmek çok zor.. geçmişten gelen hukukumuz nedeniyle eğer sergen hoca ile yollar ayrılırsa yerine gelecek isim ismail kartal olur.. o da ne kadar faydalı olur bilemem tabi ki.. umarım sergen hoca hem kendini hem takımı toparlar da başımız ağrımaz..bari bu seneyi hoca değiştirmeden bitirelim.