Cevap: Yiğidolar Sakata Geldi
sivassporda birşeyler oluyor.
takımdaki başarısızlık şanssızlık, sakatlık,kadro yetersizliği vs. bunlar sadece bahane,
futbolcular oynamıyor !
oynuyor gibi görünüyorlar ama oynamıyorlar.bunu bilmek için sahada olmaya gerek yok,seyret gör
erman; duran toplar ustası(!),adam geçmede yetenekli,isabetli pas vb.yani oynadığı zaman takım etkili .Ama sahada yok
Kamil;süratli hızlı adam geçiyor,rakibi oyundan düşürüyor,etkili bir futbolcu (ama ya yedek yada oynamıyor)
enaramo;Sivasın gol umudu,güçlü,kuvvetli,ama fotbol değil güreş yapıyor,hareket kabiliyeti yok,özel yetenekleri iki senedir görünmüyor,ayağında top tutamıyor ,topu kontrol edemiyor,katkısı sorgulanabilir,
faty;defansta bir rezalet,oyun displin ve sistemi yok,niçin alınmış,ne yapar kadroda niye var,merak ediyorum
kadir ,yılların tecrübesi iş olsun diyemi kadroda,çıkıyor sahaya bir sağ bir sol bitti.
ziya;geçen seneye göre kendini en iyi geilştirenlerden en çok çaba gösternlerden,hırsı ,çalışkanlığı uerinde kutlamak lazım,
aafati;bu arkadaşıda kaamil gibi yapmayalım,oynamak istiyor oynuyor,çabası gayreti çok iyi
hülasa takım niye kötü,maç başlar başlamaz rakibine pres yapan,kendi oyununa rakibini mahkum eden,anadolu yıldızı nerde,tabii bir çok sebep bulunabilir,sakatlık,kart cezası vs. vs.
bence bunlar laf-ı güzaf
ziya kanat oyuncusu gibi iyi bindirmeler yapıyor ve etkili,orta sahanın soluna kaydırılsa hem hücuma hem defansa yardım etse,hayrettin yine kendi yerinde fazla yorulmadan görev yapsa ,
grozscki kaleya daha yakın oynasa
vs.vs .diyeceksiniz gel takımı yönet ,haşa benim işim değil
sivassporun patronları önce siz kendinizi sorgulayın,sonra teknik patron sayın çalımbay gidiş iyi değil,
istediğiniz büyük takımlara böyle gidemezzsiniz.
fotbolcular kendinize gelin
yiğidonun sabrı taşıyor.
gardaşları yiğidosu,12 adam lar
takımı ateşlemekte sizde
hadi artık gurbette sivassporumuzu anlatmaya devam etme hakkımızı elimizden almayın
|