Cevap: Cİhan'dan Farklı Bir Yaklaşım
Sivas'ın üstünde zaten yeterince yafta var. Önemli bir grup insan Sivas deyince irkilerek bakıyor. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi Cihan gibiler çıkıp yok küpe yok dövme muhabbeti yaptığı zaman insanların kafasındaki önyargılar iyice pekişiyor. Şimdi 'adam Sivas'ı kasdetmemiş, Türkiye için genellemede bulunmuş' diyebilirsiniz ama şimdi düşünün birkez Cihan bu açıklamayı yaptığı zaman insanların kafasına ilk olarak bu açıklamayı yapan futbolcunun oynadığı kulüp ve şehir gelecek, öyle değil mi?
Şimdi Cihan efendi, delikanlıca söyle, iki yıldır Sivas'tasın, birgün küpe veya dövme için sana karışan laf söyleyen oldu mu? Bu sebeple hakkaten kadro dışı bırakıldın mı? Böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum. O halde çıkıp saçma sapan konuşmanın alemi ne? Acaba başka sorunların var da, onları doğrudan gündeme getiremediğin için başka sebepleri öne sürerek mi vurmaya çalışıyorsun?
Gelelim üç İstanbul takımında oynama hayaline! Bak birader böyle bir hayalin olabilir, ama bu lanet olası hayalini kendine sakla. Öncelikle oynadığın kulübe ve o kulübün taraftarına saygılı olacaksın. Hem Sivasspor kulübünün futbolcusu olacaksın hem de başka takımlarda oynamak istediğini, ağzından sular akıtarak ifade edeceksin. Ayıptır, terbiyesizliktir. Ben bir taraftar olarak bana hakaret edilmiş gibi hissediyorum, benim için Türkiye'nin de dünyanın da en iyi en büyük kulübü Sivasspor'dur. Benim futbolcum çıkıp benim kulübümü küçük düşürürse bundan rahatsızlık duyarım, deliye dönerim.
İşin diğer bir boyutu da senin futbolculuğun. Yaşın gelmiş 27-28'e. En iyi futbol oynayacağın ve kendini göstereceğin yaşlarındasın. Bir bak futboluna. Koskoca bir sezonda birkaç önemli maçta yıldızını parlatıp, daha sonra diğer maçlarda yatıyorsun. İstikrar yok sende güzelim! Tamam hakkını veriyoruz, yeteneklisin, beceriklisin ama bir Mehmet Nas, Kadir, Hayrettin, veya diğer birçok futbolcudaki istikrara bak ve 'bende ne eksik' diye birsor kendine güzelim!
Umarım bu sezon istikrarlı bir grafik çizersin, biz de seni Sivasspor'un, taraftarın kıymetlileri listesine dahil ederiz. Yoksa hayallerde yaşamaya devam edersin!