Cevap: TV'den Canlı Yayınlanacak...
daha önce bir çok kez Zara beld.spor ve Dört Eylül Belediyespor karşılaşmalarını naklen yayınlayan kanal58 televizyonunu başta yöneticileri olmak üzere çok sevdiğim,birlikte uzun süre futbol oynadığım çok değerli arkadaşım Mustafa ATEŞ'i ayrıca kutluyorum. dün akşam televizyonu aradım.Dönüşümlü bir naklen yayını olacağı söyleniyor.Kanal58 bu işi galiba anladığım kadarıyla ilk defa yapacak.Bravo doğrusu... Cesaret ve sevda işi bu olsa gerek.İzlediğim kadarıyla her gün yeni bir çalışmayla farklarını ortaya koyuyorlar.sanayi odası başkanı osman yıldırımında bu tür çalışmalarda katkı verdiğini akşam kanal58in facebok sayfasında öğrendim.ne diyelim. Şampiyonluk maçında Zarasporumuza ve 4 Eylül Belediyesporumuza başarılar dilerim.Kanal58 teknik ekibinide kutlarım.elimizdeki yerel değerlere sahip çıkalım.geçen hafta çanakkalede yerel tv'nin görüntüsünü izleyince Sivasımızın en önemli markası olan kanal58 HD kalitesiyle 10 numara geliyor.Teşekkürler ..kanal58.. KIRMIZI-KARA ....ŞAMPİYON ZARA.... başarılar 4 EYLÜL...
|