Şimdi ligin ikinci haftasındaki Mersin maçını hayal ediyorum. Antep deplasmanından iyi bir galibiyetle dönersek tribünler dolar. Ama Antep maçından kötü bir sonuçla dönersek Mersin maçını kemikleşmiş olan 7-8 bin seyirci önünde oynarız. Neden böyle olsun ki? Neden acaba Antep maçının skoru ne olursa olsun Mersin maçını tıklım tıklım tribünler önünde oymayalım? Bunu yapabilmemiz için takıma kayıtsız şartsız destek olmak gerekir. Bu sezon en azından bunun başlangıcını yapabiliriz.
Buradan son olarak taraftarın son derece haklı olduğu bir konuya değinmek istiyorum. Koskoca Sivasspor kulübünün bir basın sözcüsü yoktur. Sivassporla ilgili haberleri sağdan soldan kulaktan dolma bir çoğu yalan olan laflarla öğrenmeye çalışıyoruz. Zannederim ki basın sözcülüğü yapacak kapasitede bir yöneticimiz yoktur. Bunun yanında kulübün resmi internet sitesi de rezaletin diğer bir yönü.
En azından site güncel bir halde iletişim sağlasa ona da razıyız.
Helal olsun sana arkadasim!!
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Adi sir gibi saklanan transfer sozleri,genelde içi boş çıkan şişme haberlerdir.
gerçi ronaldinho filanda beklediğimiz yok ama. idare eder bişiler çıksa şu ara İyi olur.Taraftarı bir nevi kazıklara olayidir.
bu işler etüdle yada başka bişeyle olmuyor arkadaşlar iyi kadro yürekli oyuncular ve taraftarla oluyor uzun sözün kısası bize adam gibi adamlar lazım biz transfer yapmayı bilmiyoruz iki iki daha dört tüm takımlar tam kadro biz ise transfersiz çalışıyoruz tokat sporu bile 3-2 zor yendik hayalciliği bırakıp gerçeklere bakalım ilk 5 hafta bizim için kaderimizin belirleneceği haftalar sıfır çekersek ne rıza hoca kalır ne taraftar nede yönetim vakit varken üçbeş kuruşun hesabını yapmayıp adam gibi 2 forvet alalım.