Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: rıza hocanın ropörtajı
Alt 16.12.2010, 20:58   #11
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: rıza hocanın ropörtajı

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben geçen hafta bazı arkadaşlara takımda köklü değişiklikler olacak en az 4-5 kişi gidecek ve bir o kadar da transfer yapılacak dediğimde bazıları çok sallıyorsun devre arası bu akdar adam gitmez falan gibi konuştular ama beni burada tanıyan arkadaşalrım kardeşlerim gayet iyi bilir ki sağlam haber almadan ben birşey paylaşmam 2-3 güne kadar da transferdeki isimleri ve son durumları burada sizlerle paylaşcağım şu an hala bilgi toplama ve haberleri kesinleştirme aşamasındayım
yok yok senin namın yayılmıs bu sitede ztn sen ne dersen cıkıyo cogu nyse en kısa sürede flas haberlerini bekliyoruz
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: rıza hocanın ropörtajı
Alt 17.12.2010, 14:59   #12
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: rıza hocanın ropörtajı

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben geçen hafta bazı arkadaşlara takımda köklü değişiklikler olacak en az 4-5 kişi gidecek ve bir o kadar da transfer yapılacak dediğimde bazıları çok sallıyorsun devre arası bu akdar adam gitmez falan gibi konuştular ama beni burada tanıyan arkadaşalrım kardeşlerim gayet iyi bilir ki sağlam haber almadan ben birşey paylaşmam 2-3 güne kadar da transferdeki isimleri ve son durumları burada sizlerle paylaşcağım şu an hala bilgi toplama ve haberleri kesinleştirme aşamasındayım

Bu kardeşimizin a'dan z'ye belirttiği haberler yüzde 80 doğru çıkmıştır.
Rıza hocamızda ayrıca işini bilir.İyi ve kaliteli futbolcular gelecektir İnşallah.
Cevap: Rıza hocanın röportajı
Alt 17.12.2010, 16:10   #13
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 873 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza hocanın röportajı

yapılann transferlerle uyum sorunu yaşamayalımda
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ÖN TRANSFER BİLGİLERİ
Alt 17.12.2010, 22:14   #14
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart ÖN TRANSFER BİLGİLERİ

slm arkadaşlar transferle ilgili haberleri hala araştırmadayım ve en kesin bilgilere ulaşmak için çalışıyorum bunları kesinleştiirince ayrı bir konu açıp sizlerle paylaşacağım bu belki fenerbahçe maçından hemen sonra olur belki de hafta içinde olur şimdilik burada aldığım bazı ön bilgileri paylaşıyorum ama bir kısmını tam kesinleştiremedim onu söyleyeyim en kesin haberleri alır almaz konu açıp yazacağım.şimdi şu ana kadar alabildiğim biilgiler şöyle:

1-bilica için teklif yapıldı ve fenerbahçenin kararı bekleniyor fenerden olumlu yanıt gelirse bilica zaten sivasspora sıcak bakıyor mecnun başkanla fenerbahçe ilişkisini göz önüne aldığımzda bu transferin bitme olasılığı yüksek

2-ferhat bıkmaz ve genç oyunculardan ikisi akif ve ibrahim yay kesin gidiyor

3-şu an oynayanlar içinde gidecek kalacak olanlar fener maçından sonra netleşecek rıza hoca şu an takımdan çok sürpriz bir ismin de gidebileceği yönünde birşeyler söylemiş

4-fransadan bir oyuncu takip ediliyor tam kesin olmamamkla birlikte bu oyuncu auxerre takımından bir isim olabilir (mevkiisini bilemiyoruz)

5-afrikadan 2 oyuncuyla görüşüldüğünü öğrendim bu oyuncuların nijerya kökenli olduğu ve birinin orta saha birinin forvete yönelik olduğu söyleniyor.

6-adem sarının gelme işinde onun eskişehir sporla son durumu bekleniyor.

7-eski oyuncumuz şu anda trabzonda forma şansı bulamamayan sezer badurun geri gelme ihtimali var (az da olsa)

8-ankaragücünün durumuna göre oradaki oyunculardan bazılarıyla ilgili bir girişim olabilir

9-şu an oynayan isimlerden de fener maçından sonraki duruma göre gidenler oalcak

10-şu an kadroda oynayan türk oyunculardan birinin menajerine galatasarydan bir teklif gelmiş bu isim ummadığınız bir oyuncu onu söylemiyorum

11-kamananı yine bursanın istediği söylentileri var

12-keita saidou gönderilebilir

şimdilik bu kadar ama dediğim gibi bunların bir kısmı duyum bir kısmı ise kesine yakın bilgiler en kesin olanları kısa bir süre içinde konu açıp paylaşacağm saygılarımla...
Alt 17.12.2010, 23:20   #15
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hocanın konuşmalarından ve Hayal Kafe arkadaşında yazdıklarından transfer konusunda henüz bir şeyler olmadığını,düşünülen isimler olduğunu ama hocanın kararsızlıklar yaşadığını açıkca görüyoruz...Bence hoca yabancı transferleri kafasında belirlemiş durumda ama takımın son maçlardaki iyi performansı da kafasını oldukça karıştırmış olmalı..Çünkü Erman,M.Yıldız ,Uğur gibi bazı oyuncular son maçlarda gerçekten iyi performans gösteriyorlar...Bu performansları da hocanın kafasını iyice karıştırmış durumda..Bana öyle geliyor ki izlenen oyuncular oynayan oyunculardan daha iyi değil ki ya da transfer edilmesi düşünülenler için hoca kafasında farklı şeyler düşünüyor olmalı ki tarnsfer konusu da şimdilik sürünceme de bırakılmış durumda....Ben de sizlere bir haber vereyim;yönetime yakın kaynaklardan birisi hocanın bu hafta sonu Arnavutluk a oyuncu izlemesi için bir yardımcısını göndereceğini söylemiş...Bu haber bile hala transfer konusunda arayışların sürdüğünü gösteriyor...Elin oğlu Arjantin'den Brezilya'dan oyuncu düşünüyor,izletiyor,araştırıyo r bizim takım hala ucuz oyuncu peşinde;Sivassporun kümede kalması eğer Arnavutluk'tan alınan oyuncuya bağlı ise vay sivassporun haline...2.olarak Keita'nın gönderileceği haberleri var ama ben olsam Keita'yı göndermem;Keita'dan daha iyi bir ön liberoyu sivassporun paraya kıyıp alabileceğine pek inanmıyorum;çünkü Kieta'dan daha iyi oyuncular İtalya,İspanya,Almanya gibi ülkelerde oynuyorlar ve fiyatları da en az 2-3 milyon eurodan başlıyor...Sivasspor sizce bu parayı bir ön liberoya verebilir mi?Eğer paraya kıyıp da üst düzey oyuncu alabilseydik zaten ligdeki yerimiz üst düzeyde olabilirdi...Geçen yıl Keita bu takımın kümede kalmasında en önemli rolü oynayan 2-3 oyuncudan birisiydi...Hoca niye keita dan yararlanmıyor anlamış değilim..Kaldı ki Keita bundan 2 yıl önce Cezayir takımı El-Setif ile Arap ülkeleri ŞAmpiyonlar liginde ve Cezayir liginde çifte şampiyonluk yaşayan takımın en önemli oyuncusu...Ayrıca şu anda Mali milli takımında yer alan bir oyuncu...Ondan daha iyisini ancak iyi paralar vererek alabilirsin..Sivassporun bence Keita gibi 23 yaşındaki bir oyuncuyu bırakması çok yanlış olur...Son olarak sivassporun büyük takımlardan oyuncu alacağı söyleniyor,inşallah doğrudur ama kiralık oyuncu ne kadar bu takıma yararlı olcak hep birlikte göreceğiz...Haftaya transferler yavaş yavaş netleşecektir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.12.2010, 23:21   #16
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bayağa iyi haberler olacak inşallah.gs den teklif alan Kadir mi acaba
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.12.2010, 23:26   #17
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bir zamanlar Arjantin Federasyon başkanlığı yapmış şu anda Federasyonda görevli Noray Nakis den hiç haber yok mu yav.Bu adamdan yabancı konusunda hiç yardım istemiyormuyuz
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2010, 23:37   #18
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocanın konuşmalarından ve Hayal Kafe arkadaşında yazdıklarından transfer konusunda henüz bir şeyler olmadığını,düşünülen isimler olduğunu ama hocanın kararsızlıklar yaşadığını açıkca görüyoruz...Bence hoca yabancı transferleri kafasında belirlemiş durumda ama takımın son maçlardaki iyi performansı da kafasını oldukça karıştırmış olmalı..Çünkü Erman,M.Yıldız ,Uğur gibi bazı oyuncular son maçlarda gerçekten iyi performans gösteriyorlar...Bu performansları da hocanın kafasını iyice karıştırmış durumda..Bana öyle geliyor ki izlenen oyuncular oynayan oyunculardan daha iyi değil ki ya da transfer edilmesi düşünülenler için hoca kafasında farklı şeyler düşünüyor olmalı ki tarnsfer konusu da şimdilik sürünceme de bırakılmış durumda....Ben de sizlere bir haber vereyim;yönetime yakın kaynaklardan birisi hocanın bu hafta sonu Arnavutluk a oyuncu izlemesi için bir yardımcısını göndereceğini söylemiş...Bu haber bile hala transfer konusunda arayışların sürdüğünü gösteriyor...Elin oğlu Arjantin'den Brezilya'dan oyuncu düşünüyor,izletiyor,araştırıyo r bizim takım hala ucuz oyuncu peşinde;Sivassporun kümede kalması eğer Arnavutluk'tan alınan oyuncuya bağlı ise vay sivassporun haline...2.olarak Keita'nın gönderileceği haberleri var ama ben olsam Keita'yı göndermem;Keita'dan daha iyi bir ön liberoyu sivassporun paraya kıyıp alabileceğine pek inanmıyorum;çünkü Kieta'dan daha iyi oyuncular İtalya,İspanya,Almanya gibi ülkelerde oynuyorlar ve fiyatları da en az 2-3 milyon eurodan başlıyor...Sivasspor sizce bu parayı bir ön liberoya verebilir mi?Eğer paraya kıyıp da üst düzey oyuncu alabilseydik zaten ligdeki yerimiz üst düzeyde olabilirdi...Geçen yıl Keita bu takımın kümede kalmasında en önemli rolü oynayan 2-3 oyuncudan birisiydi...Hoca niye keita dan yararlanmıyor anlamış değilim..Kaldı ki Keita bundan 2 yıl önce Cezayir takımı El-Setif ile Arap ülkeleri ŞAmpiyonlar liginde ve Cezayir liginde çifte şampiyonluk yaşayan takımın en önemli oyuncusu...Ayrıca şu anda Mali milli takımında yer alan bir oyuncu...Ondan daha iyisini ancak iyi paralar vererek alabilirsin..Sivassporun bence Keita gibi 23 yaşındaki bir oyuncuyu bırakması çok yanlış olur...Son olarak sivassporun büyük takımlardan oyuncu alacağı söyleniyor,inşallah doğrudur ama kiralık oyuncu ne kadar bu takıma yararlı olcak hep birlikte göreceğiz...Haftaya transferler yavaş yavaş netleşecektir...
Hocam öncelikle şunu belirteyim ki 'futbolcu şu memlekettense iyi yoksa kötü', 'Arnavutluk'tan gelen futbolcudan hayır gelmez' veya 'ucuz futbolcu faydasızdır' gibi ezbere karşı çıkışlara, klişelere ve önyargılara pek anlam veremiyorum. Sivas'a büyük hizmetleri dokunan Balili'yi hatırlatırım size, kendisi belki de futbolla en son anılacak ülkelerin başında gelen İsrail'den gelmişti. Ayrıca Emenike gibi bir kaç yüzbin dolara alınan bir futbolcunun süper ligde fırtınalar estirmesi de 'ucuz futbolcu'ya olan itirazlara iyi bir cevaptır.

Benim şahsi kanaatim takım kurulurken alınacak futbolcunun yeteneklerinin ve karakterinin iyi tahlil edilmesi ve yaşının genç olmasına bakılması gerekir. Sivasspor'un ucuz, başarıya aç, karakteri ve yeteneği futbola uygun ve yaşı kesinlikle 22-23'ü aşmamış (mümkünse 18-20 yaş aralığında) futbolculara yönelmesi gerekir.

Keita konusuna gelirsek, Keita gönderilirse nedeni oynadığı veya oynayamadığı futbol değil kesinlikle 'karakteri'dir! Dört çetecinin tutup Keita'yı dövmesi elbette affedilir bir durum değil ama Keita'nın da ne pislik çevirdiğini bilemiyoruz elbette. Bence 'ahlaki' nedenlerden dolayı oynatılmıyor ve gönderilecek! Bunları gözlemlerime dayandırarak söylüyorum. Umarım yanılıyorumdur.

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.12.2010, 23:45   #19
kağanhan58
Acemi Yiğido

kağanhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 129 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 kağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISI

teşekkürler hayalkafe vereceğin haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz şu gsden gelen teklif kime acaba?
kağanhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2010, 00:40   #20
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam öncelikle şunu belirteyim ki 'futbolcu şu memlekettense iyi yoksa kötü', 'Arnavutluk'tan gelen futbolcudan hayır gelmez' veya 'ucuz futbolcu faydasızdır' gibi ezbere karşı çıkışlara, klişelere ve önyargılara pek anlam veremiyorum. Sivas'a büyük hizmetleri dokunan Balili'yi hatırlatırım size, kendisi belki de futbolla en son anılacak ülkelerin başında gelen İsrail'den gelmişti. Ayrıca Emenike gibi bir kaç yüzbin dolara alınan bir futbolcunun süper ligde fırtınalar estirmesi de 'ucuz futbolcu'ya olan itirazlara iyi bir cevaptır.

Benim şahsi kanaatim takım kurulurken alınacak futbolcunun yeteneklerinin ve karakterinin iyi tahlil edilmesi ve yaşının genç olmasına bakılması gerekir. Sivasspor'un ucuz, başarıya aç, karakteri ve yeteneği futbola uygun ve yaşı kesinlikle 22-23'ü aşmamış (mümkünse 18-20 yaş aralığında) futbolculara yönelmesi gerekir.

Keita konusuna gelirsek, Keita gönderilirse nedeni oynadığı veya oynayamadığı futbol değil kesinlikle 'karakteri'dir! Dört çetecinin tutup Keita'yı dövmesi elbette affedilir bir durum değil ama Keita'nın da ne pislik çevirdiğini bilemiyoruz elbette. Bence 'ahlaki' nedenlerden dolayı oynatılmıyor ve gönderilecek! Bunları gözlemlerime dayandırarak söylüyorum. Umarım yanılıyorumdur.
Dediklerinin bir kısmına katılmakla beraber ayrıldığımız noktalar var kardeş...Benim transferler konusunda haklı ya da haksız olduğumu zman göstrcek..Ben Arnatvutluk'tan oyuncu alınmasına karşı değilim..Mutlaka birileri Arnavutluk 'ta bir takımda yetenekli bir oyuncu var;bir de onu izleyin diye hocaya söylemişse hoca da bir de bu oyuncuyu izleyelim diye düşünmüşse bunda bir sakınca görmüyorum..Benim demek istediğim farklı bir şey...Çünkü Avrupa'da şu anda oynayan en iyi oyuncuların geldiği ülke şu anda kesinlikle G.amerika ülkeleri...Bu ülkelerde bırakın 1. ligleri 2. liglerde bile zaman zaman çok yetenekli oyuncular bulunabiliyor..Tabiki yetenek nerdeyse orda arayıp bulalım ama takımda oynayanlardan daha iyi olmayan oyuncuları da transfer etmenin zararlarını sivasspor gerçekten çeker..Geçmişte sivasspor sinekten yağ çıkarmış ve isimsiz oyuncularla zirveye oynamıştı..Yalnız unutulan bir şey var o da sivassporun şampiyonluğa oynayan kadrosunda olan çok sayıda oyuncunun ta 2. ligden gelen oyunculardan oluştuğuydu..Yani sivasspor oturmuş bir kadroya isimsiz oyuncular monte ederek,kolej havası yakalayarak istenen ve özlenen başarılara imza atmıştır...Şimdi aynı şeyler yapılmak istenirse bunun mutlaka bir süresi olacaktır;bu sürenin ne kadar süreceğini de kimse bilemez..Artı transfer edilecek oyuncular takıma uyum sağlayamazsa işte asıl sorun o zaman başlar ve çözülmesi de çok zaman alır...3. olarak Keita konusunda neler olduğunu neler yaşandığını da kimse bilmiyor..Ama benim duyumlarıma göre haksız olan taraf %100 M. Yıldızmış..Eğer Keita M. Yıldız takımda kalacak diye takımdan gönderiliyorsa ilerde bu durum takımı kesinlikle olumsuz etkileyecektir;bunu da zaman gösterecek...Sivasspor duyumlara göre kiralık oyuncu alacakmış ama kiralık oyuncununda sadece o yıl eğer o da yaparsa takıma katkı yapacağı..Seneye bu oyuncular tekrra eski takımlarına dönecekler..Sivasspor eğer alabilirse bence kiralıktan ziyade bonservis parası ödeyerek oyuncu almalı..Fazla kiralık oyuncu sivasspora fayda değil zarar getirecek , uyum sorunu ortaya çıkaracaktır...Haftaya transferlerin netlik kazanacağını düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hocanın, ropörtajı, rıza, röportajı