Cevap: YENİ STADA SPONSOR DESTEĞİ
Bilmiyorum haber ne derece dogru ,fakat bugünki Fanatik ´de Istanbulbüyüksehirbelediyesi´n e yeni stadyum yapilacagini ,maclarini Olimpiyat´da oynamiyacagini yaziyor.Yani Olimpiyat cürümeye terkedilecek.Cok yazik.Bu takimin seyirciside yok, ne icin stadyum yapilir anlamiyorum.Manisa´yi büyüksehirbelediyesi statüsüne alan halkinin cogu Izmir´den alis veris yapan ve Izmir´de kücüksenmiyecek sayida calisan Manisa´lilar büyüksehir belediyesi statüsünü bence haketmiyor.Sirf Bülent Arinc´in basbakan yardimcisi olmasi sifatiyla su anda tüm imkanlari Manisa icin seferber etmis görünüyor.Bizde belediyenin Ak partili olmamasi stadyum isini baltaliyacak gibi görünüyor.Bizde stadyum isinin sadece TOKI´den kaynaklanmadigi,bu isin siyasi boyutu oldugu artik gözlerden kacmamasi gerektigine inaniyorum.Bize sponsorlarin yardimci olmiyacagi asikar gibi ortadayken , secimlerden önce elimizdeki kozu iyi kullanip ,oylarimiz karsiliginda ISTEMESINI ögrendigimiz gün SIVAS ve SIVAS´li bu isten kazancli cikacaktir.
Konu B.DUMANLI tarafından (11.05.2011 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir..
|