Cevap: Bursa karşılaşması Yıldırım'ın
Sevgili Yiğido Kardeşlerim : Burda Bülent Yıldırımın hakem verilmesinden sürekli dert yanıyoruz.bunun yerine sizin hepinize bir önerim var (tabi Üye Olanlarda Vardır da) Önerim şu İlk Önce Twitter'e üye olun ordan Spor Bakanı Suat Kılıç'ın takipçisi olun selçuk dereli'nin de olabilirisniz .suat kılıça sürekli Bülent,serkan,kuddusi,barış,ab dullah yılmaz gibi hakemlerin süper liğ maçları yönetmemesi gerektiğini.bu hakemlerin bazı takımlara karşı sürekli ön yargılı olduklarını,adil olmadıklarını canınız sıkıldıkça Twitleyin.ben ve bazı arkadaşlarım sürekli yapıyoruz.örnegin bülent yıldırımın neden uzun dinlenmeden sonra sivas-bursa maçına verildiğini,bülentin yönettiği 13 maçımızdan sadece 1 tanesini kazandığımızı MHYK yi uyarması gerektiğini sürekli Twitliyorum.lütfen bunu yapın arkadaşlar.................Ned enmi Yapın : Çünkü Suat Kılıç'ın Twitter de bir açıklaması var diyorki ' Arkadaşlar attığınız Twitleri sürekli takip ettiriyorum bu iş için 5 tane 1müdür olmak üzere adam görevlendirdim ve gerekli yerlere ulaşıyor ' diye defalarca açıklama yaptı siz yiğidolar bu yolu seçerse sesimizi duyurursak MHKY rahat edemz ve bu saydığım hakem bozuntularını rahat bir şekilde bizi maçlara veremezler.hep yönetimden beklemeyelim çok kolay sadece Twitter e üye ol suat kılıç.'ın takipçisi olun herşeyi yazın ve bizlerde burda birbirimizin takipçisi olalım.herkese görev düşüyor kolay gelsin.hep elele olalım.lütfen bu yazım uzun oldu diye okumamazlık etmeyelim...okuyanlarda alıntı yapsın.selamlar.
|