Son yillarin degil 1967 yili olan kurulus tarihinden buyana Sivasspor en güzel futbolunu oynuyor.
Sadece bir hatirlatma yapmak istiyorum,oda Hakan Arslan´in dünki Erciyes macinda oyuna girer girmez verdigi süper bir pas varki o kadar olur.Bu cocuk oynamali hemde Kadir´in yerine oynamali.Mehdi KIZAGA cekildi,Adem´den ötürü onda düsüs var.RAFIK iyi bir oyuncu yalniz kosu yollarina top atilamiyor,Adem ve Kadir´de ona bu paslari atacak kabiliyet yok.Mehdi ve Hakan bu takimi ucurur.O vakit Sivasspor daha fazla zevk verir.
Kadir´in fransizca konusmasini takim icerisinde uyum olarak görüyor Carlos galiba buyüzdenmi takima aliyor bilemiyorum.Kadir takimin zayif halkasi kim ne derse desin.Bal yapan ari degil.
Carlos bu gercegi gördügü vakit Sivasspor deplasmanlarda bile kazanir.Kadir cok basit paslarla oynuyor.Paslari diklemesine verse Sivasspor daha fazla gol pozisyonlarina girecek.Paslari devamli yanlamasina veriyor buda takimin hizini kesiyor.
Altına imzamı atabilir miyim? Her kelimesine katılıyorum..
.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
son yılların en bilinçli ,en konpakt futbolunu oynuyoruz bazı eksiklerimiz hala devam ediyor,özellikle önlibero mevkiinde ve forvette sorun devam ediyor buna rağmen ligin en iyi oynıyan 2 3takımından biriyiz
bi tane yabancı defansif ortasaha parçalayıcı, pres yapıcı ,oyun kurucu tarzda transfer Sivas'ı 3 gömlek yukarı taşır !! Allah'ım Sivasımı mahçup ettirme,çok iyi gidiyoruz !