Rıza hoca Sivas'a geldi geleli BJK dilinden hiç düşmedi. Eğer BJK senin için çok önemli ise neden başka takımları çalıştırıyorsun . Kaldı ki BJK'de senin hiç ama hiç önemin yok . Olsaydı seni ordan kovmazlardı .
Lütfen BJK lafını bırak ve seni sen eskişehirde iken sahiplenen SİVAS'lı taraftara saygılı ol. Hikmet Karaman'ın Antep taraftarına gösterdiği saygıyı HEMŞEHRİ'lerinden esirgeme.
AYIPTIR
Eğer böyle bir durum varsa ki sanmıyorum, böyle bir maddeyi sözleşmeye koyan koyulmasına müsade eden yöneticiler bir an önce istifa edip gitmelidir.Sivasspor, Sivas kimsenin kafasına göre at koşturduğu yer kimsenin oyuncağı değildir. Böyle saygısızlık camiayı böyle bir küçük düşürme olmaz..Ama ben yine de bu haberin gerçek olduğunu sanmıyorum
madeyye bakarmisiniz !!! sanki besiktasin demirbasi, tasinmaz mulkleri arasinda besiktasa giderse serbest kalir kovun gitin bu kadar gozu disarda bir madde eklettiyse,
Madde vardir yoktur onu bilmiyorum ama bildigim bir sey var ve o soruyu burdan sormak istiyorum: Riza hoca niye sadece bir sene uzakttin???
Hep böyle bir kulagin telefonda bir yerlerden haber bekleyerek mi calisacaksin?
Gitmek istedigin takim ha batti ha batacak durumda. Sinekten yag cikartmanin hesaplarini yapiyorlar.. ben bedavaya da calismaya raziyim diyorsan güle güle..
sazan olmayın. her habere de inanmayın..
rıza hocanın adamlığını bilen biliyor. başka teknik direktörlerle mukayese etmeyin. rıza hoca da bu saatten sonra bir yere gitmez.içiniz rahat olsun.