Alıntı:
KAMER-ÜL ZEMAN Nickli Üyeden Alıntı
Halil Efendi .. Diyelim ki . Yozgat, Tokat Süper lige çıktı ve rakibimiz oldu. Bu duygularıda o zaman taşırmısın. O zaman Cana yakınlığı görürsün .Şimdilik Dosthane duygularla GÜZEL SÖZLER SARF ETMİŞSİN.. Süper liğde rakiplerimiz olduğunu düşün , Bak bakalım bu duyguların nasıl tersine çevrilir. Düşmanca saldırırsınız. Çünkü bizim Karekterimizda her nedense Bir başkasına Çıkarlarımız ters düştüğünde Ne hoş görü nede saygı kalıyor değilmi ?????
|
ben tokatspor ve yimpas yozgatspor'un gelmesini isterim trabzon kayseri ve antepten'in olmasindan daha iyidir ben zanetmiyorum onlar ile dusman olacagimiza bizler ayni iklimin ayni bolgenin insanlariyiz tanidim bir suru yozgat ve tokatli sivassporludur bunu untma
nasil trabzon'un samsun ordu ve karabugu varsa
bizimde yozgat ve tokatimiz olsun azmi (o bolgenin tek haini kayseridir bunu da unutma)
60.dakikalarda tokat tokat diye bagiralim 66.dakikada da yozgat yozgat diye artik bundan sonra bunu yapmaliyiz
bize dostluk yakisir
takimlar rakiptir ama taraftarlar kardestir o zman ligde 3 takimim olur kotu mu olur tabi birinci sevgilim sivasspordur