Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
Kazanan takım haklıdır.Bizde kazandık haklıyız.Bazı arkadaşlar ne olsa mutlu olacaklar merak ediyorum.Hele şu kendini hoca sananlar varya tam bitiyorum onlara.Şu şu gitsin.Nereye gidiyor kardeşim.Zaten adamı zorla almışız.Hele Ziya-Grosicki-Uğur-Erhan- gitsin diyenlere tam hasta oluyorum.Takım galip gelmiş hala muhalefet.Ha eleştiri yapalım.Bizde yapıyoruz ama kardeşim olumlu yapın.O gitsin bu gitsin eee sen mi oynayacaksın.
Mesela ben diyorum ki Rajnoch-Navratil iklisini bozmak hatadır bence.Bu eleştiri ama o kazma gitsin,bunun ne işi var takımda falan laflar eleştiri değil hakarettir.
|
unuttuklarım var.Eneramo yu geç çıkardı Rıza Hoca.Atıfı,rakip yorulduktan sonra 30 dk falan mı oynatmalı.Yoksa maçın başında mı.Bence sonradan daha mı iyi olur gibime geliyor.Helede öndeysek rakip saldırdıkça Cerny-Atıf rakibi bayağı sıkıştırı gibime geliyor.Ayrıca Erman da dinlenme fırsatı bulur.........
Takım yeniliyor eleştiri,takım kazanıyor efendim rakip çok iyi oynadı şansa kazandık.3-0 yensek bakalım bu muhalefet neler bulacak.