Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Alıntı
Fenerbahçe(1-2) maçını izlemediniz veya hatırlamıyorsunuz galiba ?
|
Izledim, ben sadece Sivasspor'un degil diger takimlarin macinida izliyorum.
Hakemlerin cogunun Istanbul takimlari lehine düdük caldigini tartismam bile. Hele hele o mac Istanbulda ise
Her hata yapan hakeme eyvah dersen kim maclari yönetecek?
Dikkat ederseniz artik Sivasspor maclarina Trabzon'lu hakem verilmiyor eger yönetim gercekten Cüneyt Cakir'dan rahatsiz olsa o da Sivasspor'un maclarina verilmezdi verildigine göre....
Ben anadolu takimlarinin kendi aralarinda yaptigi maclarda hakemlerde art niyet aramiyorum belki maci ömemsemiyorlar, belki seyirci etkisi altinda kaliyorlar, belki gününde olmuyorlar, o yüzden bir takimin aleyhine/lehine hata yapiyorlar ama bence art niyet yok.
Eger her hata yapan hakem bir daha mac yönetmeyecekse o zaman her sene 20 yeni hakem piyasaya sürmek gerekir.
Dünya üzerinde hakem hatasi olmayan mac yok. Bazi maclarda büyük bazilarinda kücük hatalar hep olmustur. Son Dünya Kupasinda 1 metre cizgiyi gecen golü hakemler göremedi. Ingiliz hakem ayni macta bir futbolcuya 2 sari cikartmasina ragmen oyundan atmayi unuttu.
Cakar cikar macini yönetir, mac sonrasi da ya olummlu ya da olumsuz elestiri alir bu da normalidir..
Sivasspor'un maclarini adil yönettigine inanilan hakemler kimlerdir ve sayisi kactir? bunu cidden merak ediyorum. Elinde böyle bir liste olan varsa aciklasin lütfen.