Cevap: Uygun Umut Saçtı
yahu hocam niye beni oruç oruç tüketiyorsun.kimse zaten takım kötü falan demiyorki,elbette belli oranda toparlanacaktır.insanların isyan ettiği konu bazı takviyelere ihtiyacımız olduğu,bunun çocuklar bile farkında örnek vereyim sedat 3 aylığına sakatlansa stoperde murat ve mbemba denen adamı oynatcaksın ve bunların haricindede bir kişi yok yedekte bekleyen.bilicanın alternatifi hazır demiştin gönderirken hani nerde???daha iyilerini alacağım diye gönderdiniz yabancı oyuncuları ,bizde heyecanlandık kim gelecek diye şuan 4 tane yabancı kontenjanımız boş hatta ben mbembayıda saymıyorum oda laf olsun diye yapılmış bir transfer.yani 5 kontenjanımız boş.büyük takımlar yırtınıyorki bir kontenjan boşaltıp bir yabancı daha alabilelim diye.allah korusun takım şehir bir havasını kaybederse toparlayamazsın,sivas düşer demiyorum ama geçtiğimiz yıllarda düşen takımları hatırlayalım,aralarında çok iyi takımlar vardı.4 gün kalmış hala transfer yapacaksınız iştah kalmadı bende tükendim artık,her sabah heyecanla işe gelip bi an önce siteyi açıp transfer varmı diye bakabileceğimi sanmıyorum artık.inşallah iyi olur ama demedi deme hocam bu işi iyiye gitmiyor çok başın ağrıyabilir ama hadi hayırlısı,iyi olsun inşallah.
|