Cevap: Karabükspor - Sivasspor
Sivasspor hernekadar busezon küme düşme tehlikesi yaşasada ,allttaki ve düşen takımlarla arasında ciddi kalite farkı var,mesele karabükün yada x takımın dün gs yi böyle perişan ettiğini gören ,duyan varmı?r.carlos döneminde istanbuldaki lig maçında hakem elimizden almıştı kural değişmedi,elbetteki kritik maçlar kazanmasaydık şuan küme düşen biz olabilirdik,busezon ligin 2.devresinde şansımızın yanında olması,rakiplerimizinde atak yapamaması yüzünden ligde kaldık,onedenle kimseyi küçümsemiyorum,kalan 2 maç sivasspor için prestij ve para kazanma maçı,sıralama içinde önemli ,2 maç kazanıp 41 puanla ligi 8.10.bitirsek2 trilyonu alsak fenamı olur?hem 2 trilyonu beğenmeyen arkadaşlar var ,bilmeyen arkadaşlara hatırlatıyım,ben sivassporu 40 yoldan beri tanır ,tutar ve severim,sivasspor 3.ligde şampiyonluğa oynarken ,istanbulda gece düzenledi,geceye 20 bin kişi bekleniyordu 1500 kişi ya geldi yagelmedi,yapılan masraf 12 milyar ,toplananan para 9 milyar ,o günlerde takımdaki oyuncular zeytin ekmekle deplesmanlara gidiyordu,hurda arabaya sagdan soldan mazot bulup gidiliyordu,takım formasının 2. si yoktu,bakıyorum o günler unutulmuş sanki 2 trilyon 2 tl gibi muamele görüyor,sivası yaksan 2 trilyonu toplıyamayız ,onedenle futbolcular 2 maçıda kazanmaya oynıcaklar hiçdeğilse 1 yabancı oyuncunun 1 yıllık parası çıkar karabüklü oyuncularda kendilerini pazarlamak için iyi onıyacaklar ancak sivas kazanır
|