Alıntı:
NöOReaK Nickli Üyeden Alıntı
Sergen hocada hareket yok diyorsun hoca 1 haftadır yurtdışında,hoca yetişemediği için Tamer hoca da gitti oyuncu izlemeye eleştiri yaparken bilerek isteyerek yapalım laf söylemek için değil.
|
Sevgili Yigido kardesim,gerci bu yaziyi bana istinaden yazmamissin.Baska bir arkadasa yazmis olsanda;
Sana tek bir tavsiyem medyada cikan her söze inanma.
Demek istedigim Sergen hocanin transfer icin yurt disina gittigi haberi.Gercekten inaniyormusun bu habere.Teknik direktörün böyle islerle ugrastigi nerede görülmüs.Bunlar sisirme haberler Sergen Yalcin´in Edirne´den disari ciktigi haberine inanmiyorum...
Hakan transferi gerceklesir veya gerceklesmez,fakat bu transferi allayip pullayip olaganüstü bir transfermis gibi sunmaya kimsenin hakki yok.
Evet bomba bir transfer, ayni pini cekilmis ama patlamayan bir bomba gibi birsey.Yani yarin bize yarar saglamiyacak bir bomba.
Biz aslinda ne tür bir transfer istiyoruz bunu yönetim cok iyi biliyor.Biz PTT liginde gecen sezon tavan yapmis bir kac genc oyuncuyu kadromuzda görmek istiyoruz bu o kadar zormu?.
Bu oyuncu Altinordu´dan ,Urfa´dan Karsiyaka´dan veya Manisa´dan olabilir.Ama alinan oyuncu ilk onbirde oynamali.Biz bunu istiyoruz.Süperlige geldigimizden beri ayni cizgiden ayrilmiyoruz.Mademki ekonomik acidan transferleri hesapli yapmak zorundayiz o vakit,bir iki futbolcuyu elden cikartip yarinlari olusturmak zorundayiz.Satilacak futbolcular ile yarinlarimizi olusturmaliyiz.Her sezon düsme hattinda dolanirsan Türk spor kamuoyuda buna zaten bilinclendi,baktiki Sivasspor hep düsme hattinda dolaniyor,bizi düsürmek icin kamuoyu olusturulur.
Hakan´i takima monte etmek isteyen zihniyet o vakit Adem´ide,Kadir´ide göndermemelidir bence ,cünki bu iki futbolcu takimi dahada iyi taniyor.En azindan uyum süreci yasamamis oluruz.
Hic kimse sunu aklindan cikarmasin önümüzdeki sezon Kayseri-Trabzon danismasi cok büyük bir capta olacak.Osmanlispor´un idealleri cok büyük ses getirecek bir takim kurmak istiyorlar ve parasal SIKINTILARI yok.Yani demek istedigim transferlerde dikkatli olunmazsa düsmeye en yakin aday oluruz.Buda böyle biline.
Biz Amerika´yi yeniden kesfetmeye kalkiyoruz.Öncelikle yurt icindeki transfer adaylarini tespit et anlasma yoluna git, sonra yurt disina yönel..