Evinde çok iyi oynayan bir ekiple oynayacağız. Özellikle orta alandan atılan hızlı toplar ile etkili olmaya çalışıyorlar. Sağ kanatlarını da çok iyi kullanıyorlar. Erken gol bulamazlar ise gol atmakda sıkıntı çekiyorlar.
Eğer ki sırf hücumu düşünüp orta alana yakın bir şekilde ofsayt taktiği uygular isek çok büyük hezimete uğrarız. Kontaatağa uygun çok iyi oyuncuları var.
Kendi oyunumuzu oynar isek rahatlıkla galip geleceğimiz bir maç. Yukarılarda kalabilmemiz için önemli bir maç. Geçen sene iki maçıda kaybettik. Bu sene onlara karşı ilk galibiyetlerimizi alacağımızı düşünüyorum...
Eğer ki sırf hücumu düşünüp orta alana yakın bir şekilde ofsayt taktiği uygular isek çok büyük hezimete uğrarız. Kontaatağa uygun çok iyi oyuncuları var.
Bu arkadaşın bu yorumunun altına imza atmaya geldim, gidiyorum. İyi geceler.
İlk beşe girmek istiyorsa bu maçı almamız lazım ki ilk yarı hedefi olan 32 puanı tutturalım yoksa hedefden sapariz buda moral olarak taraftar ve futbolcuları etkiler
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
insallah kazaniriz,kazanamiyorsakda beraberlik iyidir,gecen sezon iki mactada kaybettik,bize ters gelen bir takim,Bilal kisayi tutarsak oyun kurmakta zorlanacaklardir,topa daha cok sahip olup az pas hatasi yapmaliyiz defans arkasina atilacak toplarda da gereken önlemleri almaliyiz, iyi konsantre olursak yeneriz bu maci
atıf gereksiz çalımlara gidiyor topu eziyor rafik tipik olarak yırtıcı forvet dediğimiz bir forvet değil daha çok pasa dayalı atak yapıyoruz akhisar dikine oynayan ve yırtıcı forvet hattına sahip zor maç olacak defansın ortasından top kaçırmazsak maçı alırız
Cok güvendigimiz kadir kardesimiz malisef savunmada cok top kaptiriyor Kadiri ortanin gerisinde görevlendirmek en makbul olani de kosta en güzel savunma burhanla atifi iki kanatlarda veya burhani forvet arkasi olarak degerlendirmek hersey bii tarafa bu akhisari almaliyiz aksi takdirde kara bük maci bizi zorlar.