Cevap: Sivasspor'da hedef galibiyet
Aslina bakilirsa oturmus bi kadromuz var. Bunu soylerken kesinlikle yonetimi savunmuyorum. Sonuc ne olursa olsun bizim taraftar olarak sanlo, serefli SIVASSPOR umuzun arkasinda olmamiz lazim.
Setku, cicinho, da costa, umit, erkan, adem, hakan, dani abalo, atif, batuhan, burhan. Bunlar kampin buyuk bolumunu birlikte gecirdiler. Ben sahadaki yigidolardan gercekten galibiyet bekliyorum. Evet transfrr donemi cok ic acici gecmedi ama sahada yabana atilmayacak bi onbir olacak. Lutfen cok karamsar olup ilk mactan takima protesto yapmayalim aksine destek verelim. Bu takim bizim nesemiz, sevincimiz, huznumuz herseyimiz, eminimki butun yazi burda benim gibi tum yigidolar gunde en az elli kere girerek, sayfayi yenileyerek, bi transfer varmi, bi duyum varmi, diye gecirdi. Ama transfer olmamasi bizim bu takimi yalniz birakacagimiz anlamina gelmez. Her zaman oldugu gibi bu sezonda destegimiz SIVASSPOR a ve daha fazlasiyla. Gerek.oldugunda yonetime tepkimizi stadyumda veririz. Burdan kimse kimseyi kirmasin.
|