inşalah formanın önünde medicana yazar.marka da mı şimdi metropolün içine girdi tam anlamadım orasını.:?eğer girdiyse demek ki önde marka yazmıyacak medicana düz yazıyla daha bi şekil durur.aynı fly emirates gibi filan.8)
Marka Kaptanlar Gruptan ayrıldı.Kaptanlar Çorum Metropol ve Sivas Öncü Marketler Zincirlerini alarak Metropol adı altında birleştirdi.Hayırlı olsun inşallah Markanın yeni sahipleride Sivasspor'a destek olmaya devam eder.
Sahiplerine ve sivasspora hayirli ugurlu olsun insallah sivasspora sponsorluk desteklerine devam ederler.. Hatta medicanayi gogus reklami yapip metropolu isim sponsoru yapsak olur mu ki? METROPOL SIVASSPOR sanki daha fiyakali olud gibi
__________________ Dünyada TÜRK olmak gibidir, Türkiyede SIVASSPORLU olmak!!!
Arkadaşlar konuya açıklık getireyim. Kaptanlar Markan'nın ortaklığından ayrıldı. Marka şimdi sadece Kaplanlar'ın. Kaptanlar da Metropol adı altında Öncü' tamamen satın aldi. Olay bundan ibaret
Arkadaşlar konuya açıklık getireyim. Kaptanlar Markan'nın ortaklığından ayrıldı. Marka şimdi sadece Kaplanlar'ın. Kaptanlar da Metropol adı altında Öncü' tamamen satın aldi. Olay bundan ibaret
Bir yanlışlık mı var ben mi öyle anlıyorum
bu marka marketlerde manavlarda çürük malzeme satmasalar daha hoş olacak ama. manavlarında çalışanlarının suratlarına dikkat edin hep asık suratlı. elini bir meyve yada sebzeye sür neredeyse dayak atacaklar.
bu marka marketlerde manavlarda çürük malzeme satmasalar daha hoş olacak ama. manavlarında çalışanlarının suratlarına dikkat edin hep asık suratlı. elini bir meyve yada sebzeye sür neredeyse dayak atacaklar.
İdare edin olur öyle şeyler
ligin yarisi forma tanitimi bile yapiyor biz eski formalarla geziyoz
simdi izine geldigimde gecen sezon aldigim formalardan baska forma olmayincq ne aliyim
ayni seyi niye iki kere aliyim cubuklu forma cikarsinlar yine