Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Musa Sinan, forma şansı bulduğu her maçta istisnasız güzel oynadı, haftalarca yedek kaldı kadroya giremedi buna rağmen küsmediği gibi oyuna girdiği her maçta da kalitesini gösterdi. Trabzonspor ile oynadığımz kupa maçında sahanın yıldızlarındandı. Daha fazla forma şansını çok hak ediyordu. Uzun lig maratonunda forma şansı bulabilecek takıma katkı yapacak bir oyuncuydu gönderilmesine üzüldüm.
Hakan ARSLAN'ın gönderilmesine şaşırdım, çünkü geçen sene Hakan, Sergen YALÇIN'ın prensi olmuş kötü oynadığı maçlarda bile oyundan almadığı gibi sürekli de forma şansı bulmuştu. Şimdi ne oldu da gönderdi anlamadım, takımdaki ön liberolar içerisinde dikine kaleye ine bilen rakip ceza sahasında tehlike yaratan bir oyun cuydu, Orhan Gülle'den, dengesiz Mehdi'den daha fazla takımda kalmayı hak ediyordu.
Her açıdan ilginç bir sezon öncesi yaşıyoruz bakalım daha neler olacak...
|
Besyo_cu arkadaşım, Hakan Arslan dikine oynayabiliyor derken ironi yaptın sanırım
ben öyle bir hareketini görmedim şahsen. Bizde ortasahada sadece Adem ve Mehdi ileri top taşıyabilen adamlar. Mehdi güçsüz ama maalesef, yoksa teknik olarak gayet iyi. Musa Sinan'a gelince de, adam sadece hızlı. Ayakları ve beyni arasında maalesef kopukluk var. Bu oyuncuların kamp kadrosundan çıkarılması bile, hernekadar transferler konusunda şüphelerimiz olsa da, bence doğru hamlelerdi Sivasspor adına. Olması gereken ayrılıktı bunlar. Tabi emekleri için teşekkürler ama, bu arkadaşların maalesef süper ligde, sadece Sivasspor değil, hiçbir takımda yerleri yok bence.
Bizim önliberoya oyunu 2 yönlü oynayabilen Adem'in yanına kaliteli bir adama, sol bekte Aatıfı oynatabilecek Cicinho tarzı bir sol bek'e, Burhan'dan daha kaliteli ve en azından Batuhan'ı ceza Sahası'nda topla buluşturabilecek ve orta yapmayı becerebilen bir sağ açığa ve büyütülmüş Takım'lara karşı oynadığımız ve genelde oyunu geride kabul ettiğimiz maçlarda defans arkasına sarkabilecek hızlı bir forvete ihtiyacımız var. Bu 4 bölgeye kaliteli futbolcular transfer edebilirsek bence bu sene ligi çok çok rahat geçiririz.