Cevap: Sahip Çıkalım!
Rıza hoca ve yönetimi eleştiren arkadaslar ik önce kendilerini bir sorgulasinlar bakalım, sivasspor için ne yapmış. Sadece yayıncı kurulustan gelen parayla çatır çatır 8-10 senedir süper ligde oynuyorlar helal olsun. Bizim arkamızda maalesef holdingler yok. Hocamızın ve başkanımızın kredi limiti sınırsız.
Yası 40-50 arası olanlar iyi bilir; sivasspor 3.liglerde ilçe koy Takimlariyla deyim yerindeyse bogusurken eleştiri yaptığınız Rıza hoca devamlı kulübe malzeme yardımında bulunurdu. Rıza hoca iyi ve kaliteli Sivaslidir. Bazı hocaları görüyoruz kulubü borclandirip bırakıp kaçıyor. Hocamız çok beyefendi kişi sahip çıkalım lütfen. Gerçi onun da herhangi bir himayeye de ihtiyacı yok bunu da bilmek lazım.
Ne zamanki kendi Trabzonlular gibi kendi takımına kendi hocana kendi şehrine sahip çıkar isek işte o zaman büyüklüğümüzle övünürüz. Sivaslılıar ancak kendi memlektinin insanını eşetirmekle taraftar olduğunu zannediyorlar. İsterseniz şöyle bir örnekleme yapalım Trabzonun Şenol Güneşi Sivasın Rıza ÇALIMBAYI sizce hangisi daha başarılı bende Rıza hoca. Trabzonun transfer harcadığı bir bütçeye aldığı oyunculara bakın birde Sivassporun yaptığı transfere ve konumuna bakalım sonra Rıza hocayı eleştirelim Sivaslyım diye 3. liğden yönetim transfer yapar yinede eywalalh der sesini çıkarmaz. Yönetime liste verir listedeki futbolculardan hiç birisi alınmaz yine eywalalh der sesini çıkarmaz. Bu kadar basit Ben bir Sivaslı olarak ve Rıza hocanında sivaslı olup sivasspor için elinden yaptığını düşünerek sahip çıklaım diyorum. Yarın küstürüsek ve ozman eywah desenizde boş Tıpkı İbrahim Toramanı küstürdüğümüz gibi.
Sizlerle burda yazışmak güzel.
Rıza - Şenol karşılaşırması yapan arkadaş. İnsani vasıflarım gereği, dini vecibelerim gereği insanları rengine, doğduğu ülkeye vs gibi konularda ayrıma tabi tutmam. Eğer ortak paydamız Sivassporsa Sivasspordur.
Şimdi Şenol Güneş Trabzonsporludur diyebiliyorum ben. Mesela sen Şenol Güneş'in trabzonu bırakıp daha cazip teklif geldi diye Beşiktaşa gideceğine ihtimal verirmisin?
Ben senin Sivassporlu olmayan teknik direktörünün bunu defalarca yaptığını söylesem nasıl bir savunma yaparsın? Bu bir.
İkincisi ben Sivassporluyum, benim için Sivasspor önemlidir. Zamanında malzeme göndermiş. Teşekkür ederiz ama bu bizim ona ezilmemizi gerektirecek bir durum değildir. Sizlere defaatla söyledim. Şu Rıza Hoca büyüktür Sivasspordan denklemini kafanızdan silin. Rıza hoca burda bedava durmuyor, eşek yüküyle para alıyor.
Son yorumu yapan arkadaşta, öğrenilmiş eziklik diye bir yazım var lütfen oku. Rıza mı başarılı Şenol mu başarılı demişsin. Başarı sonuçlarla ölçülmez. Bence Şenol Trabzonlu gibi duruyorda senin Teknik Direktörün ki,m gibi duruyor izah edermisin. Yoksa borçmuş, transfermiş umrumda değil. Artı ben senin eski beşiktaşlı olduğundan da zerre gram şüphe etmiyorum. Toraman da Sivaslıdır ama Sivassporlu değildir. Sivas maçlarında Beşiktaşın en çirkef oyuncusudur. Bana insanların nüfus cizdanlarında yazan değil, yüreğinde yazan önemlidir.
Siz se toplayın nüfus cizdanında Sivas yazana adamları, eşek yüküyle de para verin.
|