Alıntı:
Mamadou Diallo Nickli Üyeden Alıntı
Sezona kötü başlayan bir diğer takım Gaziantepspor'da Tolunay Kafkas görevinden istifa etti.Başkanın kararı bekleniyor.
Değiş-Tokuş yöntemiyle Rıza'yı oraya verelim Tolunay'ı buraya alalım.Çok iyi olur.
|
Tolunay Hoca buraya gelirse Sivassporda ne degisecek ki. Bide Tolunay alip bir baska Trabzonluyla ugrasmayalim. Ayrica Futbolda hersey oluyor Antep bomba gibiydi simdi Balon gibi bir Takim olmus. Sivasspor Süper Lige ilk 2005-2006 yilinda basladi ve ligi 43 Puanla 8 Sirada bitirdi. 2006-2007 Sezonunda 48 Puanla Ligi 7 Sirada bitirdi. Ardindan 2007-2008 Sezonunda 73 Puanla Ligi 4 Sirada tamamlayarak Uefa Intertoto ya katildi. 2008-2009 Sezonunda ise gecen seneden daha az puan toplayan Sivasspor ligi 66 Puanla 2 Sirada bitirdi ve Sampiyonlar ligi elemelerine katildi ayrica Gönüllerin Sampiyonu olmustu. Ve 2009-2010 yilinda tam 13 kat asagida düstü yani 34 Puanla Ligde kalmayi basardi 15 Sirada. Bu kötü bir yil yetmedi 2010-2011 yilinda busefer 35 Puanla ligde 15 Sirada Ligde kalmayi basardi. Ardindan Sike olaylari ...........
Bu Sezonda cok kötü gidiyoruz. Süper Lig tercübesi hic olmayan Sivassporumuz 4 Sezon iyi gitti hatta 4 .Sezonunda sampiyonluga cok yaklasmisti. Peki o 4 Sezondan sonra nerde hata yapildi bu arastirirmasi lazim.
Diger Sezonlari unutup yep yeni bir Sivasspor ile baslanmamiz lazim. 2.Hafta Kötü gitti. 3.Haftada ayni hata yapamayiz, Ayrica Sivassporumuza artik yep yeni yönetim sart. Baskansiz basari yakalamis bir Külüb ben görmedim.
Yani 1. Yeni Yönetim Kurulu ---- Yeni Baskan secilmesi lazim.
2.Sivas Medyasi Sivassporumuzun maddi ve mannevi olarak arkamizda durmasi lazim.
3.Sanli Sivasspor Taraftarlarin sayisi artmasi lazim.
4.Hep Destek Tam Destek
5. Sivasspor Taraftarin ben sesine duyamiyorum,Ligtv den izliyorum yurtdisinda bagiran bir Grub yok yani Taraftarlara cok is düsüyor. Canli olmak Bagirmak , Futbolcular mücadele ediyorsa Taraftarlarimiz da calismasi mücaele etmesi lazim.
Bazi arkadaslar yanlis anlamasin ama Büyük Takim taraftarlari gibi olmamiz lazim. Sivasspor Taraftari kötü demiyorum ama yüzde 70 cekirdek yiyior. Kalan 30 Yeniceriler ve Yigido Genclik görevini yapiyor. Bide daha sesli olsunlar Yeniceriler ve Yigido Genlik Taraftar Grubumuz.