Hayirli ugurlu olsun. Insallah Sivassporumuzu daha iyi yerle tasir bu anlamsa.
Isim olarakta Medicana Sivasspor bence diger kulüplerin isimlerine bakarak (Suat Altin Insaat Kayseri Erciyesspor, Sanica Boru Elazigspor, Torku Konyaspor, Caykur Rizespor) kulaga daha hos geliyor.
Hayırlı Olsun spikerler dışında pek kullanan olmuyor zaten benim için sıkıntı değil inşallah güzel bir para almışızdır yakında basın toplantısı yapılır ayrıntılar belli olur.
Sivassporumuza hayirli olsun alismasi biraz zor olucak ama iyi transfer yapmamizada maddi yonden katki saglayacak inşallah gelen paralar faydali sekilde harcanir futbolcu alan degil yetisdirip satan bi takim olmamiz icin harcanir
5 TL vermeyip maça gitmeyen, kulübün lisanslı atkısını bile kullanmayan kişilerin şu takıma para getirecek yatırımlara karşı çıkmasını anlamıyorum.
Taraftar gücümüz yok o yüzden bilet gelirimiz yok hatta olumsuz tezahürattan seyirciden gelen paranının 5 katını ceza olarak ödüyoruz. Lisanslı ürün konusunda her ne kadar yönetim beceriksiz olsada yinede lisanslı forma alma konusunda ligdeki en alt sıralardayız.
Kulübe gelir sağlayacak adam gibi adamlarda yok, yıllardır Mecnun başkan ve ekibinin sırtında bu takım gidiyor. Yönetim bence şimdiye kadar yaptığı en doğru işlerden birisini yaparak takıma çok önemli bir geliri takıma kazandırdı.
Başta Utaka olmak üzere müzmin sakat oyuncularımız bedava tedavi görse yine yeter
Medicana Sivasspor hayırlı olsun.
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
normalde takımımızın isminin önüne veya sonuna isim gelmesine karşıyım fakat şu anki konumuz ve uefanın özellikle mali kriterler konsundaki tavizsiz tutumu nedeniyle son derece akılcı ve faydalı bir iş yapıldı...hayırlı olsun..büyük başkan daha tek başına nereye kadar sırtlanacak bu ağır yükü???
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...