elazığı severiz o ayrı...hatta o kadar severiz ki, kendi statları yapılıncaya kadar bizim şu 33.000 kişilik SANAL ARENA stadyumunda oynasınlar maçlarını, gitmeyen ne olsun)
öyle demeyin arkadaşlar en azından vizyonu geniş bak stad yapılmadan 33.000 kişilik istiyor. Bizimkiler de 33.000 yapılacakken proje hazırken gerek yok 25.000olsun diyor.!
En azından onların Başkanı olaya sahip çıkıyor bizimki ise maalesef 25.000 bize yeter diyor. Aslında başkanımız haklı 25.000 bizim Sivasspor 'seyircisine' fazlasıyla yeter fakat SİVAS şehrine yetmez aradaki fark bu, Başkanımız bunun öneminin farkında degilmi acaba? Bizim başkanımızda böyle yırtınsa bizde şu an 25binlik ihaleyi değil 33binlik stadyumun bitme aşamasına tartışıyor olabilirdik.
kardeşim tamamen katılıyor ve ekliyorum bizim bide bakanımız var aslında bakan bizim degil zara nın bakanı çevre yolunu zaraya taşıyanda o stadın 25 000 olmasını kabul edende o sivasın kaderi bu işte bakanımız oldu diye sevindik al hadi başbakan söz vermiş sen ne diye bu işin içine giriyorsunda hemen kabul ediyorsun sayın bakaaaaaanayrıca sen zaranın degil sivasın seçtigi biri olarak sivasın çıkarlarını takip etmelisin sayın bakan.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
bu ülkede çoban köpeği olamıyacak kapasitede olan şahıslar kulüp başkanı olursa böyle olur be ALLAHIN KIROSU HANZO kafan yerindemi beyinsiz sivasta 33 binkişilik stad göstersene sözü 5 yıl önce verildiği halde daha kazma vurulmadı ayrıca kapasitesi 25 bin biz burda bunun kavgasını veriyoz öyleki artık onunda yapılacağına inanmıyorum benim sivasım layık böyle güzel stada elazığada yapılsın gurur duyarız ancaaak bu stad sivasa 25 bin kişilik elazığa 33 bin kişilik yapılırsa uyuz olurum sivasın elazığdan aşşağı yanı yok