arkadaslar biz mustafa kardesimizle okulun ıkıncı donemı basında bır planlamaya baslıyoruz ayın 12sinden sonra benım fıkrım bır toplantı yapıp durumumuzu belırleyelım bu mesajı okuyan herkesten bır rıcam var bu organızasyonun guclu olması ıcın lutfen ızmırden tanıdıklarınıza haber verin sivassporumuza yakısır bır taraftar toplulugu olalım
BEN UŞAKTA OKUYORUM BU HAFTA SİVAS FENER MAÇINA GELİCEM SİVASA..BEN ŞAHSEN BÖYLE BİR ORGANİZASYONA KATILIRIM YETERKİ BİRİLERİ BAŞLATSIN..
EGEDEKİ MAÇLARDA TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAMIŞ OLURUZ ÇOK İYİ BİR DÜŞÜNCE.
ege bölgesindeki bütün arkadaslarımızı 24.hafta bursa 26.hafta manisa 32.hafta denizli maçlarına bekliyorum.simdiden işlerinizi halledin.gerekirse izmirden otobüs kaldırabilriiz...
kardeşim bende izmirden böle bişey olursa çok sevinrim izmirden takım yok o yüzden maç olmuyor ama manisaya ben gelirim bu konuda ben varım seve seve gelirim maça
Bu Konuda şafak58_35'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
arkadaslar biz şampiyonluğu değil sivassporu tutuyoruz.Asıl şimdi bize görev düşüyor gelmeyeceklerin bile şimdi gelmesi lazım deplasmanlarda sivassporumuzu yalnız bırakmayalım anadolunun gururu sivassporu istanbla karşı yalnız bırakmayalım butun anadolu kulp taraftarlarını sivasspora destege cagırıyorum sivassporun şampiyon olması ligimizde bir milat olacak ve ıns dıger anadolu kuluplerıde arkasından gelecektır...
Bu Konuda coosivaslicoo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...