programda sivasspordan daha çok bahsedilmesini isterdim genel bir program idi ama rıza hoca lafı sivasa getirmesini biliyordu
Sezon başı küme düşme korkusunu tartışırken rıza hocanın sivasta hedeflerinin olduğunu söylemesi beni tekrar gururlandirdi
Zaten sivassporlu olduğumu çekinmeden bursa gibi fanatik bir şehirde açıklayabiliyordum ama şimdi söylerken daha gururlu söylüyorum ve etrafımdaki fenerli arkadaşlarımı eziyorum
Stadyum meselesini tekrar gündeme taşıdığı için ayrıca teşekkür ediyorum bu proje devamlı gündemde tutulmalı ve maçlardan sonraki basın toplantılarında da rıza hocamız ve futbolcuların hatırlatması yerinde olur
Bir de pankart olayını hatırlayamadım bilenin cevap yazmasını rica ediyorum
Tekrardan bayramınız mübarek olsun
Bu Konuda sivaslıadem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
nede olsa bir sivasli sivas sevgisiyle yogrulan bir adam riza hocamiz eminimki sivasspor icin elinden geleni yapacaktir keske imkanlar biraz daha elverisli olsa istedigini yapabilse riza hoca sivassporumuz istenilen en guzel yerlere gelecektir basarilar riza hocam basarilar SIVASSPORUM
pankart olayi ne ? bilen varsa yazsin kim uzmüs hocamizi? - seni cok seviyoruz riza hocam-
Rıza Hoca Bjk nin hocasıyken Fb maçında Kadıköy de "2 ekmek 1 süt Rıza Efendi" diye bir pankart açmışlardı. Bende programın tamamını izleyemedim ama pankart konusu budur.
Bugün izledim yayının tekrarını çok güzel röportaj olmuş birde hazırlık maçı olacağından bahsetmiş ama hangi takım olduğunu söylememiş yada ben kaçırdım orayı bilen varsa söylerse memnun olurum.
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR