Bu takımdan en son gidecek kişi Mehmet Yıldız'dır.Saido zaten alınması hataydı.İbrahim Şahin Bank Asyadan gelecek vadeden gençlerle takas olabilir.Sedat Bayrak ise süperligde takasta kullanılabilir bence..
Gökan Ünal faydalı olabilir bize ancak..Bize o tip bir forvet değil Emenike tipi yırtıcı bulduğunu atan yabancı bir forvet lazın
Bilica ile defanstaki sorunu çözeceğimize inanıyorum..
Gidenlere teşekkürler gelenlere hoşgeldiniz diyelim. Rıza hoca takıma kimi alacağını biliyordur. Yinede ufak bir hatırlatma ile sedat ın gitmesi iyi olabilir çünkü fazla agresif olduğu için takımı bozuyor gibi ibrahimde gidebilir yeni geleceklerde bilica olabilir ama eski bilica olacağını sanmıyorum gökhan ünal ne kadar yararlı olur göreceğiz. Şimdiden hayırlı olsun
mehmet yıldız kalır kardeşim madem gönderilecekti neden 2 yıl sözleşme iimalandı. adam yeni ev aldı.içini dayadı döşedi yeni otel yaptı işletiyor.. mehmet yıldız futbolu sivasta bırakır. böle saçma haberler verip milleti kafasını bulandırmayın.
Arkadaşlar Saçma sapan diyorsunuz da İnanın Mehmet yıldızın gitmemesini en çok isteyenlerden biri benimdir kendisiyle olan samimiyetimi , dostluğumu ve yakın arkadaşlığımı sitedede bilenler vardır Fakat Söylediğim Gibi Kesin olmamakla birlikte diyorum Ev aldığını Stüdyo otel yaptığını tapu sicil müdürlüğünde çalıştığım için merak etmeyin bende biliyorum Yıldızın sivasta kalıp futbolu bırakıp yönetimde devam etmesi gerektiğini en çok isteyenlerden biriyim ben sadece yönetimimizle içli dışlı olan bir büyüğümüzden duyduğumdan dolayı yazdım lütfen yargısız infaz yapmayalım arkadaşlar Şunu söyleyebilirsiniz bu transver konusu erken oldu diyebilirsiniz biraz daha yaklaşımınızda sağlık olursanız iyi olur arkadaşlar
ÇOK ÇOK YANLIŞ BİR HABER
Yazık daha üç maç var senin haberinde 2 tane direk 11 de oynayan hemde en kritik mevkilerde,biride bu takımın kaptanı böyle,aslı hiç olmayan bir haberi çok emin bir kaynaktan diye aktarmanda cabası.bende sana kesin bir haber vereyimmi
Bu takımda Mehmet yıldız ve sedat kalır kalır
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı akkuzu'a Teşekkür Ediyor...
Mehmet yıldız şu an rıza hoca doğru yerde oynatıyor ve son maçlarda katkısı iyi ve çok daha iyi olacağından eminim.Yorumcularında mehmete sahip çıkmaları çok olumlu
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı akkuzu'a Teşekkür Ediyor...