Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Yönetim istifasinin arkasinda duracak mi?
Basın toplantısının mecnun başkanın aldığı oyuncuları anlatırken bölümünden beri takip ettim,aslında neden burda olduğumuzun açıklamalarıydı bunlar,bu takıma o gereksiz oyuncuların neden,niçin geldiklerini açıklıyordu,başkada söze gerek yok zaten,mertten sol bek,crussantusdan,forvet, tuzlanın bonus kafalısından stoper ,batuhanı adam etme düşüncelerinin,sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları rehabilite etme düşüncelerinin ,sivassporu buralara getirdiğini,kaçyıldan beri küme düşme korkusu yaşadığımızın net açıklamasıydı,aslında o tahtadaki oyuncular bayağı eksikti,toplasan 20 25 futbolcu adı yazılıydı,hani 12 yılı bırakalım,sadece şampiyonluğa oynayan takımın dağıtılmasından sonra alınan ,satılan oyuncuları yazsalar enaz 100 isim yazılırdı,hele birde karşılarına kaça alındıkları ve takıma ne kazandırdıklarıda yazılsaydı da ,bu takımın milyonlarca erosu nasıl haybeden uçup gitmiş,bugün yöneticilere borçlanır hale gelinmiş ,herkes görseydi,şahsen bu isimlerin kimin tarafından alındığı beni ilgilendirmiyor,beni kulübün enaz 40 50 milyon erosunun bu şekilde zarara uğratılması ilgilendiriyor,meselaa rengifoya ne ödendi?oldoniye,abolaya ne ödendi?bunları öğrenemedik,MECNUN başkanı çok gergin,sinirli,pişman,yorgun,b ıkkın,kırgın,sitemli gördüm,haklı olduğu konular da vardı elbet,şehir sivassporun tüm herşeyini atmış üstüne ,maddi yardım yok,siyasi destek yok,stada lafı geçmemiş,taraftar desteğini çekmiş,vsss....bu konularda hak veriyorum,transfer yanlışlıklarını evet beceremedik hata yaptık diye kabullendi,sivassporun başına geçmekten pişman olduğunu,sivasdaki işletme sahiplerine ve işadamlarına kırgın olduğunu,şike sürecnde yaşadıklarının kendisini,yorgun ,bıkkın hale soktuğunu ,transferleride bu nedenle ALLAH canımı al diye yaptıklarını itiraf etti,ben ERDAL SARILAR beyin açıklamalarına takıldım ençok,rodegalla yı açıkladı ,ben demiştim 50 100 bin ero vermemek için rodegallayı kaçırdık diye,adam yollamışta almak için ,Akhisarlı yöneticiler bizden önce davranmış,ayrıca bunu diyenlerede alçak,korkak gibi yakıştırmalar yaptı,başkanda destek verdi,herfırsatta ben yönetimin hakkını verdim,hizmetlerine teşekkür ettim,taraftar olarak istanbulda her 1000 Sivaslı içinde belkide 3.olacak kadar takıma destek oldum,bunları tekrar yazmaya gerek yok,bir taraftar olarak,41 yıldır sivassporu seven tutan,gönül vermiş biri olarak ,aklımın erdiğince belki okurlarda sivassporumuz yanlış yola sokulmaz umuduyla fikirlerimi paylaştım.
Keşke rodegalla olayını okuduğu kadar,bu takımın sol açığı ve forveti olmadan küme düşeceğimizi,karabükten alınan oyuncuların takıma fayda etmiyeceğini bu takımıda küme düşürebileceklerini ,sergenin ömründe takım kurmadığını,sergenle yola devam edilirse takımın risk alacağını yardımcısı kardeşinin yetersiz olduğunu,okanın bu takıma fayda sağlayabilecek kapasitede olmadığını,mesut bakkalın bu takımın hocası olamıyacağını ,batuhana güvenip forvet alınmazsa takımın küme düşebileceğini,ara transferin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini,bunu en iyi yapan takımın ligde kalıp ,yapamıyan takımın küme düşeceğini yazdığımıda okusaydı da,yada okuyup ona göre hareket etselerdi bugün küme düşmenin en büyük adayı olmazdık.
Bunları dediğimiz için alçak ve korkak olduk maalesef ,kim haklı çıktı artık ,sivasspor taraftarının takdirine bırakıyorum,ayrıca başkan kalsın yönetim değişşin isteğinin başkan tarafından reddedildiğinide gördük,ya hep beraber gideriz,ya hep beraber kalırız mesajı verildi.
|