Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
iş yardımclığa kaldıysa oğuz çetin de kaç yabancı hocanın denizlinin falan yardımcılığını yaptı, lisansları ve yabancı dili de var..ama sonuç: kocaman bir sıfır..muhsin hocayla keseri taktik açıdan kıyaslamıyorum sadece yabancı alt yapılı olmaları konusunda kıyaslıyorum...erdal keser genç ve iyi oyuncular bulabilir ama takım kurup belli bir sistem oluşturmak ayrı ve daha güç bir iş, oyuncu bulmayla takım çalıştırmayı sen de bu şekilde kıyaslayamazsın...ayrıca ligi tanıyor demişsin, somut bir çalışma veya oluşum örneğin var mı* yok...ligi arif de tanıyordu, alt yapısı, lisansları ve yabancı dili olan fuat çapa da tanıyordu..sonuç: vasat futbol ve orta sıra takımı... ayrıca teknik deneyime sahiptir ifadesi saçma..yardımclık deneyimine sahip desen tamam...ama bu dediğin öneri biz 2.ligde falan olsak başarılı olabilir ama süper lig bunu kaldırmaz...
|
Benim yorumum öyle seninki diğer türlü, saygı duyuyorum. Ama Sivasspor'un başına geçecek yıpranmamış "A" kalite bir isim bulmak mümkün değil. Çünkü çok isim yok piyasada. Ben Erdal Keser ile ilgili olarak bizzat Galatasaraylıların anlattığı Gerets dönemindeki başarısında birinci derece yaptığı etkiden dolayı belki de bazen onun bile önüne geçip takımı yönetmesini kastetmiştim.