bu macın oldukca zor olacağını belirtmistim ..ve öylede oldu..ama devamında bu takımda revizyon baskan ve hocanın acıklamalıryla baslamıstır sonuclar cok fazla onemlı değildir ..önemli olan bu yıl süper lige tutnmaktır..
kardeş altı pasdan gol atamazsan tabi zor olur maç bu saatten sonra yapılacak tek şey kan değişiklğidir oda risklidir her zaman devre aarasında tutarmı tutmazmı oda soru işareti
al bırını vur dıgerıne haysıyetsız adam sen bu klubun futbolcusu oldugun halde baska klube neden imza atıyon.4 ay kazık attın takımı eksık bıraktın.boyle adamlarla super lıgde mucadele edıyoz
Böyle adamlar bu takımda barındığı sürece ben yokum artık..Daha ne kadar isyan edecez.Stada gidiyoruz heralde futbolcu amaan nasıl olsa yanımızdalar biz paramıza bakalım diyip yürüyor sahada..Siz öyleyseniz ben de böyleyim karabük maçına gitmeyeceğim.Hiç değilse bayramı mutlu bitireyim!
Sivasspor geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan iki futbolcuyu Milli takıma gönderecek kadar rezildi.
Bu kadar olur yani adamlar ligde 4. sırada ve o iki oyuncunun payıda çok yüksek.Bu ne mantıkdır anlamadım ne alakası var bununla herşeydende kendinize illaki pay çıkaracaksınız.Hiddink kesin bak ligin en kaliteli takımına karşı adamlar nasıl oynadı bunları ben kadroya alayım demiştir.Zaten bir maça bakmak yeterli ya futbolcuyu milli kadroya almak için!
Ey Mehmet Yıldız! Maç 1-0,bitime en az 2 dakika daha var,senin beraberlik için rakip kaleye yüklenmen lazımken,ne işin var kendi kalenin önünde de o yanlış pası yapıyorsun?
İşiniz gücünüzde Mehmet Yıldızı eleştirmek.Adam ne yapsın defanstan top çıkaran yoksa.Bu adam ne yaptı size söyleyinde bizde ona göre tavrımızı koyalım.
Sivasspor gibi Kaşıkla toplayıp kepçeyle dağıtan bir takım daha görmedim, Yokki göreyim.
Bundan sonra neler olacak merakla bekiyoruz..
Yazının sadece burasına katılıyorum.Eğer sezon başında bu kadronun yetesiz olduğunu yazsaydınız şimdi bu durumda olmazdık.Bu saatten sonra ne sizin nede bizim yazdıklarımız fayda sağlamaz malesef.Devre arası için birşeyler düşünmek lazım artık.
herhafta farklı kadro yüzünde bu halere düşüyoruz kadroda bir hafta oynayan oyuncu diyer hafta yok yani 1- 2 kişi degil en az 4-5 oyuncu farklı bakın kasınpasa macında ugur diye biri giriyor oyuna ugur yaklasık 7 haftadır oynamıyor bu macta sahne alıyor yazık hocalar artık futbolcu denemeyi bırakması lazım bizde akın dialo denis apo ziya cihan kadir keyta zita ceyhun mehmet bizim kadromuz bu bu kadrodan 1 veya zorunlu olmadan 2 kişi degişe bilir biz 4 kişiyi degiştirirsek takımın kimyası bozuluyor zaten kenarda top aynayacak mehmet nas kamanan saido kalıyor bizim malesef hatamız burda tam 20 haftadır farklı kadro ve oyuncu deniyoruz yazık ugurun ibrahimin ermanı denemeye gerek yokbunlar sivassporda oynayacak kapasitesi yok rıza hocam artık oyuncu denemeyelim biz mücadele eden aya pas yapan rakiple savaşan takım istiyoruz basarmayı ögretmek lazım basarı kendi gelir
sivas basınında ilk defa böyle bir yazı gördüm apdullah yiğite teşekkür ediyoruz
keşke zamanındada böyle hataları açık açık yazsaydı aylarca suya sabuna dokunmadan yazı yazdı
sivas basının kişilere kurumlara yalakalığı bırakıp sivasın gerçek sorunlarını dile getirmediği sürece bu sivas düzelmez
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Abdullah Yiğit %100 haklı söylenecek hiç bir şey yok heleki Kamanan'ın pozisyonu insanı delirticek bir pozisyondu bom boş kaleye kafayla vurmak yerine ayağına indirip neden vurmadı hala düşünüyorum
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...