Sivas'ta imza şov
Yigidolar, Bochum'un Kamerunlu yıldızı Kalla ile sözleşme imzaladılar.
Yiğido'ya baresi
Sivasspor, Bochum'da oynayan ve Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen Kalla'yı renklerine katarak savunmasını daha da güçlendirdi.
Süper Lig'de kalıcı olmayan hedefleyen Sivasspor, dün Kamerunlu savunma oyuncusu Kalla ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Almanya'nın Bochum takımında forma giyen Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşındaki Baresi lakaplı Kalla, önce G.Antep maçına hazırlanan takımla ilk idmanına maça çıktı, ardından da imzaya attı.
LORANT İÇİN GELDİM
Kalla, transferinde teknik direktör Werner Lorant'ın etkili olduğunu belirterek, "Türkiye'de oynayan Kamerunlu futbolculardan bilgi aldım. Daha önceden duyduklarım bana güven verdiği için bu transfer çabuk gelişti. Kaleci Petkoviç'i tanıyordum. Werner Lorant'ı 1860 Münih'ten tanıyorum. Disiplinli bir hoca. Bana ve takıma iyi şeyler katacağına inanıyorum. Benim buraya gelmemde Lorant etkili oldu'' dedi.
FENER'E KARŞI OYNADIM
Sivasspor'un teklifini kabul etmeden önce Marsilya'da transfer görüşmeleri yaptığını, ancak gerekli güveni alamadığını kaydeden Kalla, "Buradaki yöneticilerin yaklaşımı bana güven verdi. Bu nedenle Sivasspor'u tercih ettim. Allum Buker'in forma giydiği Samsunspor'u tanıyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray benim için popüler kulüpler. Bochum'da özel bir maçta Fenerbahçe'ye karşı forma giydim'' diye konuştu.
Fotomaç tan