Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 09.08.2005, 13:49   #11
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Insallah Sivassporumuza Hayirli Olur...
Alt 10.08.2005, 03:00   #12
Karahisar
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Karahisar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Herhalde Sivasspor takimi maçlarini 11 yabanciyla oynayacak! Bu ne lahana bu ne tur$u.
Alt 10.08.2005, 20:56   #13
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sivasspor A Gelecek Olan Raymond Kalla Iyi Ir Performans Sağlayarak Sivas A Sivasspor A Hayirli Ve Katkili Olur Inşalah

Hoşgeldin Raymond Kalla
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.08.2005, 22:35   #14
izmirliyigido
Gast

Ben Karahisar kardeşime katılmıyorum. Kadromuz ne kadar geniş ve güçlü olursa o kadar iyi olur. Süper Lig 2. Lig'e benzemez. Sakatlıklar ve forumsuz oyuncu sayısı arttıkça tepe takla gidersin. O yüzden kadronun böyle kaliteli ve milli takımda oynamış oyuncularla zenginleştirilmesi çok güzel oluyor. Asıl ben orta sahaya yabancı bir oyuncu bekliyorum. Şöyle top dağıtıcı, pres yapıcı hareketli ve akıllı bir oyuncu alınırsa o zaman sırtımız kolay kolay yere gelmez.

Yalnız bu arada taraftara çok iş düşüyor. Kulübe destek amacıyla, benim gibi gurbette olanlar kombine bilet alsın, Sivas'ta olanlarda Allah rızası için Sivas sevgisi için maça gitsin. Ben kombineler satışa sunulduğu anda almaya söz veriyorum...

Haydi yiğidolar....

4. Büyük geliyor...

Alt 11.08.2005, 00:17   #15
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Karahisar Nickli Üyeden Alıntı
Herhalde Sivasspor takimi maçlarini 11 yabanciyla oynayacak! Bu ne lahana bu ne tur$u.
Her takımın 6 yabancı hakkı var...Sivassporda bu hakkını kullanıyor...Başarılı olmak için geniş kadronuzun olması gerekir...Neden yabancı futbolcuların gelmesini kızdınız anlamadım...Biraz futbol bilginiz olsun..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.08.2005, 04:44   #16
Karahisar
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Karahisar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bana futbol dersini sen mi verecen?? Ben 12 yil futbol oynamis insanim,..

Madem sivasspor 6 yabanci hakkini kullaniyor ozaman Forumdaki asilsiz haberleri yayinlamayin kardesim,.. Sivasspor yok sunu aliyor yok bunu aliyor,..

Petkovic Anderson Sergio bide bitane Zenci vardi,. Etti 4,... geriye kaldi 2,..

Forumdaki haberlere bakiyorum Sivas sunu aldi bunu aldi ,.. buna imza attirdi. Asli astari olmayan haberleri yayinlamazsaniz daha saglikli bir yorum yapabiliriz.
Alt 11.08.2005, 09:38   #17
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1011 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Sivas'ta imza şov

Yigidolar, Bochum'un Kamerunlu yıldızı Kalla ile sözleşme imzaladılar.

Yiğido'ya baresi

Sivasspor, Bochum'da oynayan ve Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen Kalla'yı renklerine katarak savunmasını daha da güçlendirdi.

Süper Lig'de kalıcı olmayan hedefleyen Sivasspor, dün Kamerunlu savunma oyuncusu Kalla ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Almanya'nın Bochum takımında forma giyen Kamerun Milli Takımı'nın 30 yaşındaki Baresi lakaplı Kalla, önce G.Antep maçına hazırlanan takımla ilk idmanına maça çıktı, ardından da imzaya attı.

LORANT İÇİN GELDİM
Kalla, transferinde teknik direktör Werner Lorant'ın etkili olduğunu belirterek, "Türkiye'de oynayan Kamerunlu futbolculardan bilgi aldım. Daha önceden duyduklarım bana güven verdiği için bu transfer çabuk gelişti. Kaleci Petkoviç'i tanıyordum. Werner Lorant'ı 1860 Münih'ten tanıyorum. Disiplinli bir hoca. Bana ve takıma iyi şeyler katacağına inanıyorum. Benim buraya gelmemde Lorant etkili oldu'' dedi.

FENER'E KARŞI OYNADIM
Sivasspor'un teklifini kabul etmeden önce Marsilya'da transfer görüşmeleri yaptığını, ancak gerekli güveni alamadığını kaydeden Kalla, "Buradaki yöneticilerin yaklaşımı bana güven verdi. Bu nedenle Sivasspor'u tercih ettim. Allum Buker'in forma giydiği Samsunspor'u tanıyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray benim için popüler kulüpler. Bochum'da özel bir maçta Fenerbahçe'ye karşı forma giydim'' diye konuştu.

Fotomaç tan