Alıntı:
MustafaPagac Nickli Üyeden Alıntı
bizim taraftarımız futbolcu iyi oynar hele bide gol atarsa bilmemneyini yiiyimm gardaşş la der. kötü oynarsa ne anası ne avradı kalır.ulu orta küfür eder.genelde statda tezahurat etmez çekirdek yerler.bunun amacı çıt çıkmadı demesinler diye.
|
Dediklerine harfiyen katılıyorum ama haklı haksız yere kendi hocasına , futbolcusuna küfredecekse otursun yesin çekirdeğini sessizce o çekirdeği yiyen küfretmeyen adam benim gözümde daha değerlidir . Hakemler hata yapar koca kulüpte çıt çıkmaz , çıkar rıza hoca konuşur, Lig tv de hatalı pozisyonu göstermiyorsunuz diye gün geldi kafa tuttar Rıza efendi der dalga geçerler kaç sivaslı hemşerimizin arkasında durduk ?? Sivas olarak kendi değerlerimize sahip çıkamadığımız için bu seviyelere geldik protesto etmeninde bi adabı vardır . Ha bu arada rıza hoca gitsin ertuğrul sağlam gelsin diyenlere sesleniyorum ertuğrul sağlam rıza hocanın 1 transfer döneminde harcadığı paranın 10 katı bütçe bile versen gelmez adamların sattığı Ndiaye 2 küsür milyon euroya geldi takımın en pahalı ismi aatıf ve eneramonun ne kadara geldiği ortada eleştri öneri yapacaksak biraz akla mantığa uygun düşünmek lazım .Rıza hocanın ne yalakasıyım ne de yandaşı ama dışarıdan bakıp tarafsızca yorum yapmak lazım .
ilk geldiğinde de diyordum şimdide diyorum rıza hoca sivas için bi şanstır