Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 10.12.2004, 12:09   #11
CARSIuniversite
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CARSIuniversite ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten önemli bir konu Sivasta halen bir taraftar profili oluşmadı...Ama bana kimse istanbulda gençler var deyip istanbuldaki taraftarı övmesin benim en son gittiğim istanbul maçında 20000 aşkın taraftar vardı toplasan 100 kişi anca bagırıyordu....istanbuldaki gurbetcilerimiz Sivasspora susadık diyolar ama bagırmıyorlardı ben burada büyük statda oynanan her maça gittim hepsinde bu olayı gördüm....ama yavaş yavaş bu olgu düzelecek Taraftarımız iyi olmaya basladı....
inşallah serhat abi
______________________________ _____________
üniversiteli holigan
CARSIuniversite isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.12.2004, 12:48   #12
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

İnşallah herşey güzel olacak...............

...............HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...................
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2004, 19:02   #13
AslanBey
Yeni Yiğido

AslanBey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 AslanBey isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yakında 1. Lige Çıktığımızda Buraya Gelen Büyük Takımların Taraftarları Tezahüratlarını Yapınca Biz Sadece İzlemekle Yetinecez..Tarftar Olmak Sadece Maçı İzlemek Değil Bunu Sivas Hala Anlamış Deil..Ben Kendimi Bildim Bileli Sivas Hala Maçlarda 90 dakka Boyunca Kırmızı Beyaz Şampiyon Sivas Başka Bi Tezahürat Yok Hatta Bu Güzel TezaHüratı Bİle Doğru Dürüst Söyliyemiyoruz... (bilmem yanlışmı düşünüyorum)
AslanBey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.12.2004, 08:12   #14
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
AslanBey Nickli Üyeden Alıntı
Yakında 1. Lige Çıktığımızda Buraya Gelen Büyük Takımların Taraftarları Tezahüratlarını Yapınca Biz Sadece İzlemekle Yetinecez..Tarftar Olmak Sadece Maçı İzlemek Değil Bunu Sivas Hala Anlamış Deil..Ben Kendimi Bildim Bileli Sivas Hala Maçlarda 90 dakka Boyunca Kırmızı Beyaz Şampiyon Sivas Başka Bi Tezahürat Yok Hatta Bu Güzel TezaHüratı Bİle Doğru Dürüst Söyliyemiyoruz... (bilmem yanlışmı düşünüyorum)

çok halısın çok doğru düsünüyorsun....bende bunu anlatmaya çalısıyorum....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.12.2004, 21:55   #15
b1glord
Acemi Yiğido

b1glord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 b1glord ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
AslanBey Nickli Üyeden Alıntı
guzel soyleyen 15-20 kisi var..digerleri de soylemeye kalkinca o kisilerin ses boguluyo..ama yavas yavas ogrenecekler..insallah saglam bi deplasman olacak sivasa 4 eylul
b1glord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.12.2004, 00:05   #16
izmirliyigido
Gast

Arkadaşlar ilk önce Sivasspor'un başarısına leke sürmek isteyen, devlet-mafya ilişkisi diyenleri şiddetle ve nefretle kınıyorum. Neden? Çünkü bu güne kadar şampiyon olan takımlardan hangisi bileğinin hakkıyla, babalar gibi şampiyon olmuştur? Bir Konyaspor Mehmet Keçecilerle, bir Sakaryaspor Ersin İmer ile, bir Malatyaspor Turgut Özal ile, bir Ankaragücü Kenan Evren ile, bir Kayserispor Abdullah Gül ile, bir Erzurumspor, bir Siirt Jet-Pa, bir Yimpaş Yozgatspor, yine Kombassan Konyaspor hangi paralarla kimlerle çıktılar. Daha kaç tane örnek vereyim.

Bu dünyanın kuralı böyle ise, bu alemin böyle ise bırakın bir kezde biz yaşayalım mutluluğu. Biz kulağımızı böyle şeylere tıkayalım, şampiyonluğu sindire sindire, doya doya yaşamaya hazırlanalım.

Amaaa....Bunun içinde arkadaşların dediği gibi iyi bir taraftar potansiyeli şart. En başta Sivas'ta ki yiğidolar birlik olsun, gruplar çekişmeyi bıraksın. Yaşlılardan size fayda yok , gençler bu işi yapsın. Gelen misafir takıma önce çiçek atın. Atın ki bunu Tv'ler, gazeteler yazsın, nasıl bir taraftara sahibiz duyursunlar. Bunu mutlaka yapın. Sonra da (başta yeniçeriler olmak üzere) gördüğüm kadarıyla gruplar çok iyi. Birlik olun ve trübinleri inletin. Bol bayrakla gidin ve marş ve tezahüratları birlikte çalışın ve söyleyin. Sizlere güveniyoruz....

Alt 15.12.2004, 10:30   #17
noumaniac
Yeni Yiğido

noumaniac - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 noumaniac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kardesler ben de sizin duygulariniza katiliyorum.Türkiye 1. liginde bile takimlar neler çeviriyor. Sivasimizin sampiyonlugunu gölgelemek isteyen üç bes densiz her zaman olacaktir. olsun... biz sivasi sevinmek icin sevmedik. sampiyon olsa da olmasada sonuna kadar sivasliyiz.
kardesler ben dogma buyume istanbullu olmama ragmen aslen sivasli bir kardesinizim.istanbul da da besiktas tribununde buyudum sayilir. su an ankara da ogrenciyim. ben sivasimizin istanbul ve cevresi ile ankaradaki her maca gitmeye calisiyorum. sizden bi ricam olacasak: ben ikinci devre sivasimizin sivastaki maclarina da gelmek istiyorum.bilet temin edebilrmiyim. ankaradan organizasyon yapiliyormu(yok sa ben ankarada her türlü organizasyon yapilmasi için seve seve çalisirim). beni bu konuda biligilendirirseniz cok memnun olurum.allaha emanet olun
noumaniac isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır