BU GECE BİZLERIN GECESİ OLACAK ALLAH ın İZİNIYLE DEVIRECEGIZ YUNANLILARI.HERKESE GOSTERE GOSTERE YUNANLILARI EZECEGIZ.SAHANIN CIMLERINE GOMECEGIZ ONLARI TARIH TEKERRUR EDECEK TURKIYE HER ZAMANKI GIBI YUNANLILARI EZECEKKKKK...
hakan şükür konusunda ısrarcı olanlar neden isviçre maçını hesabını veremedi 110 bin YTL maaş alacaksın hesap vermeyeceksin şimdide milli dava deil bu maç diyeceksin yazık ya yazık gafil insanlar
FUTBOLDAN ANLAMADIĞIN KESİNNN...HAKAN ŞÜKÜR GİBİ BİR YILDIZ KESİNLİKLE ÇIKARILAMAZ.MEHMET YILDIZ KİM HAKAN ŞÜKÜR KİMM?EMRE-TUGAY KONUSUNADA KATILMIYORUM...
asıl sen anlamıyon futboldan hakan direk gibi forvette duracak mehmet ise defansı yıpratacak sence hangisi enre ise birebirde başarılı şutları guzel tugaydan genç sence hangisi
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
arkadaşlar hakan şükür oynamalı bana göre?çünkü yunan defansı uzun boylu adamlardan oluşmakta,mehmet oynarsa cücük gibi kalır_adamların boylarına baktım en kısası 1.89.düşünün yani.
ama mehmette mucadelesiyle yıpratır
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
BU GUN BİZLERIN GUNU.BU GUN ZAFER GUNUMUZ BIRCOK OYUNCUMUZDAN YOKSUN OLARAKDA SAHAYA CIKSAK BILE BILEGIMIZIN HAKKIYLA BU MACI ALICAZ.YAGMUR DEMEDIK KAR DEMEDIK MUCADELE ETTIK DUNYA KUPASINDA DUNYA 3. OLARAK BUYUK BIR ZAFERE IMZA ATTIK.UNUTMAYALIM BIRCOK OYUNCUMUZ SAKATTA OLSA ATATURK ün DEDİGİ GİBİ (MUHTAC OLDUGUN KUDRET DAMARLARINDAKI ASİL KANDA MEVCUTTUR) SÖZUNU UNUTMAYARAK BU MACI ALACAGIMIZA YUREKTEN INANIYORUM.. C*